Rabu, 16 April 2014

.:: Pelam Harum Manis ::.

ermmm,,, nama nya seindah rupa dan rasa,,, HARUM MANIS.... citt, padahal pelam je pun,, saje nak popular cepat buh nama gitu,,, promosi sangat kan,, hahahaha...

ooppsss, jangan mara orang Perlis noooo... saja melawak... hihihi,,, malas nak google mana datang nama nyer,,, yang selalu dengar kata nya  sedap, sedap, sedap,,, tak sama dengan pelam yang hado kat pasar tu... ye ke...?  

isnin pagi dok gatai order dengan member secara online, semalam petang da dapat... aku beli tak banyak,,, saje nak try,,, beli banyak kang ramai pulak yang mintak,,, tu yang malas nak bagi free gift tu nanti,, jahatnyer kamu Erin,,,, hahahahaha...


ok, harga yang aku dapat untuk 2kg ni sekilo RM20 postage kotak semua total RM58 sajek...
2kg dapat 5 biji...


ade la sebiji tu yang macam da bonyok sikit aku makan kat opis,,, mungkin sebab panas kot kat dalam kotak tu yang macam tak berapa nak sedap... rasa kalau nak pos better bagi buah yang belum masak sangat,,, jadi sampai kat customer buah masih elok lagi... ye tak?

ok, balik uma MRK nampak dia tanyer,, ait, beso nyer pelam,,, kopek nak makan,,, tapi masuk peti ais dulu,, makan sejuk² baru sedap,,, ok boss,,,

ni gaya aku kopek pelam,,, tengok tu tebal jek isi nyer,,, biji nipis

memang sedap kata MRK,,, rasa macam ade kuini² sikit... sedap... time makan tu aku citer la kronoligi buah ni dari mana semua,,, siap dia tak percaya lagi aku beli online dan buah ni pure dari Perlis,, aku tunjuk kotak baru nak kasi aku menang,,, iissshhh...

ok, aku sangat puas hati dan berbaloi dengan harga dan rasa nya... pada sesape nak order bole jek pm aku, nanti aku tolong forward kan kat member yang uruskan jual beli ni yek,,,

da da ~ ~

4 ulasan:

siti sakinah berkata...

Pm sy.. eynaforever@yahoo.com

alaidid berkata...

Pm sy.. noralaidid@gmail.com

ida ali berkata...

Ade lg ke kak buah ni? Sy dh lama dok ngidam ni..huhu.. sbb jauh,tu yg senyap..ni ade on9 ni..mcm nk order lah..plss kak bgtau cmna..

ida ali berkata...

Kak..ngidam ni..huhu..sbb jauh,terpksa diamkan..ade on9 ni..mcm nk jugak lah..ade lg ke ek? Ntah2 dh hbs dh..huhu

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...