Selasa, 11 Mac 2014

.:: Uncle Jack Fried Chicken @ Giant Perling Mall ::.

penah dengar kedai makan Uncle Jack? mungkin ade dengar mungkin tak kot,,, aku pun kalau jiran tetangga tak bagitau memang aku pun tak tau gak,, hahahaha,,, bagus jiran2 i ni,,, alert,,, 

Uncle Jack ni macam food court untuk Giant kat Perling Mall sebab dia duduk dalam Giant tu,,, kedai tak la beso tapi just nice orang kata,,, lagi 1 yang menari adalah harga nya,, murah sangat,,,, meh sekodeng meh...

nak masuk Giant akan nampak UJ kat belah kanan...

tengok ayam tu tunjuk good,,, tengok sekali harga nya

nak di jadikan cerita, Jumaat bulan lepas kalau tak salah aku pegi makan dengan jiran tetangga,, dalam kol 10 pagi gitu la,, saje jalan2, nak try makan Uncle Jack ni sekali,,,


nampak selera kan ayam goreng UJ ni,,,

ni la set yang murah tu,, RM5 - dapat air, nasi, 2 ketul ayam....

yok makan, takyah hirau kengkawan,, hahahaha

oh ye Perling Mall sekarang da cun tau,, banyak da perubahan,,, nampak lagi elegan la berbanding dulu,, tapi belum siap sepenuh nya la, masih dalam renovation,,, yang penting pawagam Tamil masih berdiri teguh di sebelah secret recipe tu,,, hahahaha,, adey adey adeyyyyyy....

so, agak2 aku malas nak bukak dapur, UJ la menjadi pilihan,,, MRK pun suka makan,, dia kan peminat tegar ayam...



da da ~~


** sentiasa berdoa agar MH370 akan ditemui.... Amin ~~


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...