Isnin, 24 Mac 2014

.:: Bila MRK Kembali Bersukan ::.

lama tak citer pasal MRK kan,,, meh nak kongsi sikit rahsia MRK,,, hahaha,, ade rahsia ke dia ni? ade beb,, rahsia nak kurus,,, ketawa ea korang,, ok tak pe,,, aku tak marah pun sebab aku pun tengah ketawa kan dia sekarang ni,, hahahha

beberapa minggu lepas la kan,, balik keje sibuk dok mencari tempat main futsal,,, pusing sana pusing sini hujung² dapat kat area uma,, tepi highway otw ke nusajaya tu,, Danga Futsal Centre,,, haaa,, gitu la,,, kata nyer kengkawan keje semua sibuk ngajak bersukan,,, 

hilang da perut MRK kan,,, aku paksa dia tahan napas,,, hahahaha

padanga ade 2 jenis,, padang biasa dengan padang karpet,, MRK booking padang biasa = 1 jam RM80,,, team MRK pun tak ramai,, amik ko,, main baru 10 minit memasing da tercungap-cungap,,, tak de stamina,,, 

 MRK panas kan badan dulu tu,, 

 di sebalik mana pun,, MRK tetap MRK,, hihihi


sibuk nak ikutkan,, haa,,, jadi tukang jaga beg la ko,,, 

seronok bila ingat² time dulu² MRK dengan geng² dia main futsal kt padang Apollo,,, ade friendly dgn team ape ntah.. kami awek² sebagai pompom girl,,, pecah mental team lawn dengar mulut² longkang kami sound diorg,, hahahha,, oh kenangan...

cukup time berenti dan semua pegi ngopi kat steamboat dataran,, MRK makan char kuey tiaw, rojak char kuey,, aku pulak makan sepinggan steamboat,,, ye ye kuar kan peluh tadi, time makan tak ingat,,,

errmmm,,, bila MRK kembali bersukan = makan makan dan makan ... hihihi


da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...