Jumaat, 28 Februari 2014

.:: Astro The Best... ::.

Morning uollsss,,, Jumaat = Johor Cuti,,,

lama tak hapdet blog ni oiii,,, bz la konon,, ke takde citer nak share,, hahaha,,, alahai,, sesungguh nya aku tak de masa sangat sebeno nya... tak pe la kan,, bior korang tertunggu-tunggu ternanti-nanti,, ye tak? hihihi...

arini aku nak share pasal astro,,, errmmm,, da naik harga kan? untuk yang ade HD,,, bulan 12 aritu naik... ermm,, dari RM132.50 ke RM141.00,, pejam mata je la bayo tiap-tiap bulan kan,, tapi puas ati la sebab bila tengok HD nampak sebutir sebutir jerawat kat muka retis tu,, citer kat HBO pun memacam,, hihihi

tu 1 citer,, ni lagi 1 citer, semalam balik-balik keje je terus on tv nak tengok rekod citer Jebat - Bukan Kerana Aku Tak cinta - malam semalam tak dan nak tengok,, ngantok bebeno,,, tetiba je aku terperanjat sebab lain da astro punyer setting,,, eh, aku tak bayo bil ke? da kena block ke?


tekan home kuar macam ni kan,, menjajo aku, terkial-kial klik semua nak cari citer yang da aku rekod,,, nak nangis da semalam kalau tak jumpa citer Jebat aku tu,,, tapi aku yakin mesti ade,, pelan-pelan aku cari sampai dapat,,, 



yeeaahhh,, akhirnya,,, jumpa,, dalam My TV - My Library rupe nya,, yang bagus nya setting astro yang baru ni,, mana citer yang sama kita rekod dia buat kan 1 folder untuk citer tu je,,, so tak yah la nak cari ikut tarikh rekod,,, arini nak sambung study setting baru astro ni.... 

ok,, tu je nak share,, hihihi

da da ~ ~

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...