Rabu, 11 Disember 2013

.:: Makan - Kenyang - Balik ::.


macam da lama tak dating ting ting jalan-jalan, makan-makan dengan MRK,, ye ke??? padahal bulan lepas puas da berjalan ke sana sini naik motor kan,, lupe diri,, hahaha,, ala, yang tu jalan dengan kengkawan,, yang ni nak ber2 jek,,  hahaha..  haaa, lama kan tak citer pasal makan,, ahad yang lepas lepas lepas eh, bape banyak kali lepas da,,, hahaha... sempat kami berdesup kejap ke Jusco Tebrau, pegi melantak Manhattan Fish,, last makan bulan 4 aritu,,  

sengaja ajak MRK makan time lunch sebab nampak kat gambar nyer macam banyak giler... so, harap boleh mengenyangkan perut kami ni... tapi hakikat nyer size M jek dish nyer,,, agak kecewa gak la,, tapi sedappppp... alah, da beli, makan je la,, MRK cakap,, huhu

 nampak tak masel MRK,,, hahaha,, geli jek

 wow,, beso nyer masel awak,, terkejut makkkk,, hahahaha

list makanan yang kami akan baham...

 ni stater,, sedap tapi tu la sikit,, nama pun stater kan,, hihihi

 sup cream tomato, sangat sedap... 



 semua nyer bersih licin,, sedap memang sedap,, lapo pun yek jugak,, hahaha

 ni dessert,, ape ntah nama nyer,, rasa nyer pun tak dapat dipastikan,, tapi sedap

jadi, semua makanan di atas aku bagi GOOD,,, hihihi

siap je makan kami terus blah dengan selamba,, terus menonong bayar parking, start kete, terus balik uma sambung tido.. hahaha.. malam tu je la baru kami kuar ngeteh dengan memember kat area Tebrau sampai kol 130 pagi,, da tu aku tak bole tido, tengok tv sampi kol 5 pagi, lelap kejap da tu bangun terus pegi keje,, sengal kan,, tu la, tido siang banyak sangat,, MRK da ngorok da,,, nggeee

abis da kupon makan untuk bulan ni... dok survey2 jugak lagi ni, mana la tau ade yang berkenan,, kompom aku beli,,

da da ~~


2 ulasan:

Chekgu Azrine berkata...

dasatnya makanan dia..
memang nampk menyelerakan sangat!!

lizz berkata...

ermmm sedapnyer....terlio nengok menu2 sedap kat manhattan ni...

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...