Khamis, 19 Disember 2013

.:: Maggie Punyer Citer ::.

di kala time2 nak balik keje jam 4.30 petang tadi, tetiba aku dapat 1 box GDEX,, ehh, nak kata aku beli FNJ, baru je bayo tadi pagi,, tak kan petang da sampai,,ooppsss,,, hahaha,,

seingat2 aku takde ape aku beli sepanjang minggu lepas @ minggu ni,, errmmm, terima je la, nama pun memang nama aku,,

sekali aku telek kotak tu,,, tertulis dengan beso sekali,, GROUPON Malaysia... errmmm,,, tau da ni,, mesti maggie Mamee Chef... baru teringat memang ade beli,, hampir terlupa aku,, 


kenapa aku beli maggie guna Groupon? sebab murah,, 4 bundle RM10 jek, dalam 1 bundle ada 4 paket.... RM10 tu termasuk postage,, murah kan? expired Nov 2014... lebih kurang setahun lagi...kalau kat Giant ke kat Tesco ke mau sebundle RM3.00 lebih,, lagi duta maggie ni Zizan, jap lagi mahal la tu,, hahahaha,,

masa offer ade 3 perasa, Spicy Chicken Shiitake, Curry Laksa & Creamy Tom Yam.. aku pilih yang Shitake tu,, macam tak pernah rasa,,, cuba try.. da tu aku derma la sebundle untuk member opis rasa,, semua teruja sebab aku beli online dan murah,, hahaha... sori ea kengkawan, kalau ade offer lagi aku bagitau k.. da yok makan sesama... 2 minit siap untuk di makan,, yummy...

boss2 pun join,, 
macam chomel jek Pn Zai tu,, hihihi

bagus semua,, rajin,, semua pandai masak maggie... hihihi

mastercheff tengah try.. 





yang ni Chef Aduh,,, sedap tak chef,, hihihi

semua yang rasa semua cakap sedap,, ye la free rasa baru kan.. hihihi,,, sape yang tak pernah cuba, try beli,, masak, makan,, sedap tapi ade pedas sikit,, ala, namanyer pun da ade spicy, memang la pedas,, 

da da ~~


p/s - ade sesape nak join biz Double Stemcell,, memang berbaloi,, kaching dengn USD wwooo...
kalau minat meh pm/wasap aku k.. 013-7551574






Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...