Khamis, 26 Disember 2013

.:: Cuti Hari Krismas ::.

ho ho ho.... cuti umum yang disambut oleh kami berdua untuk terakhir kali nyer pada tahun 2013... sekejap jek da nak abis 2013,, sebelum abis baik kita nikmati cuti krismas ini dengan sebaik nyer... hahaha


ok,, plan memang nak keluar mencari barang keperluan uma,, tapi... tapi... tapi... aku bangun lambat sikit,, MRK bangun lambat banyak,, ngantuk sesangt,, ye la malam raya MRK jadi Santa Claus agak nyer sibuk tabur hadiah kat bebudak sampai ke subuh,,, hahahahaha,,, MRK Santa Claus,, cam same jek,, tapi versi omputih dengan onghitam,, hahahahaha

aku tak masak semalam, malas,, so memula kuar cari makan dulu,, kami makan nasi ayam penyet kat Bukit Indah,,, tempat ok, rasa pun ok la,,, aku rekemen gak la kalau ade yang nak try,, 1 je tak best,, ape dia? sat noooooo

lokasinya bangunan belakang court mamot Bukit Indah,, hujung sekali..


 the menus


 free wifi tapi lembeb...




yang tak best nyer adalah, nasi nyer sikit,, nasi da abis tapi ikan baru makan sebelah,, caner tu?

sedap sangat ikan keli ni,, isi lembut, manis,,aku ratah dengan sambal, tak cukup, aku mintak lagi ,,, hahaha

total makan dengan air RM21.00 jek

siap makan kami menuju kedai lampu kat area Tampoi Indah - Kipmart... nak cari lampu ruang tamu... sebab ape tetiba nak beli lampu?


sebab lampu dapur rosak,,, macam takde kaitan jek,, hahahaha.. ala, da lama niat nak beli, ari semalam baru tercapai,, bajet tak la beribu bapa, ratus pun tak,, puluh jek,, sekali la gatal tangan, kami beli kipas sekali,,, sebab nak cukup kan duit nak bayo, hahahaha... nanti bila da pasang menatang 2 ni, aku update k... 

da siap belilampu tu, hari pun da nak gelap,, sebelum balik uma, ajak MRK minum kat Secret Recipe Perling Mall pulak,,, tetiba jek MRK kata lapo... amboi,,, amik kesempatan nampak awak ea,,, ye la ye la,, isteri velanja suami pulokkksss,,, ha order cepat !!!



feveret MRK,, ape ntah semalam.. lupe

aku makan kek durian,, sangat yummy...

ok,, abis da citer, lambat nyer nak ari sabtu,, MRK nak pasang lampu dan kipas baru,, huhuhu

da da ~~ 

p/s: ade yang nak join biz kaching ni? yok la,, sementara tengah panas ni,,
ape2 pm diriku ini yek.. 013-7551574


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...