Khamis, 31 Oktober 2013

Kursus Excel 2010 @ Intan Kluang

Alhamdulillah, selesai da kursus 3 ari kat Intan Kluang,, gigih ok,, hihihi,,, sangat selesa dengan asrama nyer,, sangat kenyang dengan makanan nyer dan sangat suka dengan wifi nyer,, hahahaha... sepanjang masa aku online... free ko,, hahaha

Tak sangka sungguh aku bole dapat offer kursus excel ni ramai gak la memember opis yang apply tapi tak berjaya,, aku je sorang yg lepas, ntah ape ntah kriteria yang bagus sangat sampai aku terpilih,,,, hahaha

jom r, aku nak share citer sepanjang aku berkursus di IKWAS...

jadual omputih,,, mata aku attack kt waktu makan jek,, hahaha

dapat double tapi dok sorang jek,, bagus gak,, BEBAS aku nak tak pakai baju dalam bilik,, hahaha

meja study dan tv yang kecik...


antara menu sarapan pagi..


breakfast jugak

makan tengahari


lunch

makan malam...

 bilik komputer di Bilik Sepetir,, menakutkan jek nama nyer,, elak kena petir jek,, hahaha

suasana dalam kelas,, pandai IKWAS, letak cermin kat belakang,, penceramah bole nampak screen komputer peserta,,

ok, bila da abis kelas,, dalam bilik aku dok layan mr arrogant versi zaman dulu kala,, hitam putih

lepas tu layan running man online,,, wifi free kan,, 


cukup 3 ari kat IKWAS, time to go back home,, 


gambar kenangan bersama peserta kursus

satu lagi gambar dengan CuteCarry. dia ni image consultant,, aku selalu baca blog dia,, tak sangka jumpa kat IKWAS ni,, dan² aku snap pic dengan dia aritu,,, terkejut dia bila aku cakap aku selalu baca blog dia..  dia tak abis² cakap thanks sebab baca blog dia.. berkali² dia ucap terima kasih,,, bagus la dia ni,, sangat baik hati,, muka pun senyum jek... 


ok,, cukup da kursus aku lebih lagi ade la,, 9 ari,, lega,, markah penuh utk SKT latihan,, hahaha... anyway, best kursus ni, rupe nya banyak lagi yang aku tak tau pasal Excel ni,, rasa macam nak share dengan memember opis,, da tau, memang senang dan cepat la aku buat keje nanti,, hihihi

da da ~~

2 ulasan:

Zairul Azri berkata...


Lama betul dia Cuti Tanpa Gaji untuk handle CuteCarry.. Boss yg paling stylo kat KDN ni

Zairul Azri berkata...

Lama betul dia cuti tanpa gaji utk handle cutecarry ni.. boss yg paling stylo kt kdn ni..hihihi

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...