Sabtu, 21 September 2013

.:: Raya 2013 | 28 Syawal 1434H ::.


lama da entry ni terkepam dalam draft,,, baru la ni nak publish,, lupe!!! hahaha

28 Syawal yang lalu, kelab sukan opis berjaya gak buat jugak jamuan raya,, acara wajib yang kalau tak buat kompom kena kutuk la AJK-AJK nyer,, hahaha,,, mesti kena buat ok !!! hahaha

sebagai AJK aku kena la amik port,, kalau tak, memang kena ngumpat je la nanti,,, sekali pun cuma bagi idea nak minum air ape time jamuan tu nati,,, hahaha,, tak la, saje jek seloroh,,, orang da lantik kita, so kena la kita ade rasa tanggungjawab kan... so, tema jamuan raya kali ni adalah Merdeka Raya... semua semangat patriotik,,, raya pada baju, patriotik ade pada bendera nyer... slogan,,, hahaha

lokasi seperti gambar di atas yek... 

kami la AJK yang berbaju merah... garang tak? garang tak? hihi

saje posing depan hotel konon nak tunggu tetamu,,, padahal nak melaram jek,, hahaha

kami la penunggu di pintu masuk dewan makan, hahaha

hai......

lebih kurang jam 11 pagi majlis bermula dengan ucapan dari pengarah... sikit je pengarah berucap.. **da lapo la tu,, huhu,, lepas tu kami bermarhaban dan lepas tu kami menyanyi sempena bulan merdeka,, lagu ape? Negaraku, Jalur Gemilang dengan 1 Malaysia,,, tak kan la nak lagu rembau most wanted pulak kan,, hihihi.. lepas tepekik telolong nyanyi, kita makan k..... 


lirik, bendera semua da ready...

bangga giler dapat nyanyi sebelah boss,,, hahaha... 

menu...





sambil makan ade persembahan tarian dari pra sekolah,, ala sekolah mana i lupe u,, huhu

lepas makan tu memasing snap picture, so aku dan dan jadi pemburu camera,, mana ade yang tengah posing cecepat aku selit,, hahaha,,, moh la tengok sesempat mana aku selit dan posing,, kekeke


tetiba gambar ni ade boss,, ait, boss pun nak selit gak ke? sporting r boss...

terasa sangat kerdil aku bila bergambar dengan mereka-mereka ini,,, group otai




yeeaahhhhh......

kami la yang bertanggungjawab untuk jamuan raya KSAJ 2013,,,
maaf kan kami jika ade kekurangan yek,,, 

 da da ~~



Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...