Isnin, 9 September 2013

.:: Raya 2013 | 2 Syawal 1434H ::.




ini la tema baju raya kami tahun 2013,, purple... gojes kan kaler ni,,, kata persetujuan telah di meterai pada bulan 12/2012 time wedding Lya... baju pompuan beli kat jakel,, lace baju aku+mak+adik beradik+kakak ipo+anak sedara tu aku beli kat bandung... baju t-shirt lelaki pakcik (paman Jana) yang tempahkan... siap ade nama kat lengan memasing... cukup complete uniform raya kami,,, hihihi

destinasi raya ke-2 adalah Kg Sri Bunian, Pontian... uma adik beradik embah kami... 4 uma je pun beraya nyer tapi kami hadiah kan marhaban untuk uma² yang kami pegi... sebab diorang sediakan makanan untuk kami,, segan pulak kan datang-datang terus nak makan... hihihi

 di uma pertama uma embah pangat,, 
amboi laki aku tu,, pandai je posing sorang² ea dengan sepupu² yang pompuan... iisssshhh !!!

turn i pulak posing...

yang lelaki sila solat jumaat yek,,,

 memasing sibuk nak cari posisi utk bergambar...

next house !!!


 yok marhaban yok...

next house !!!

kat uma ni kami ade seisi bergambar untuk wall paper desktop,, hahaha,,, sila saksi kan nyer...

1












2












3















gaun ni tailor kat kg aku yang jahit kan,, guna 6 meter kain untuk dapat kan kain yang kembang itu...

next house !!!

power of women....

 sila kembang kan gaun anda semua... idea abang aku yang sorang tu,,, layannnnn
we like a princess,,, so sweet kan,,, nggeeee

abis da citer raya ke-2... raya secara berjemaah kata nyer... in sha Allah tahun depan kita konvoi raya lagi dengan baju raya sedondon k... utk sepupu sepapat semua, cepat fikir nak kaler ape tahun depan....

da da ~~

4 ulasan:

lizz berkata...

waa cantiknyer...ku nampak purple...lelawa semuanyer..bestkan biler beraya semua sedondon meriah gitu...

Pupel Liyana2 berkata...

lawa baju. lawa coach hahahaha.. tukang jahit mana ambik ni nampak cantik je.. ku geram tukang jahitku menjahanamkan bajupinku.. bape banyak ku dah.. ahhaha.

lieyalatif berkata...

woaaaaaaaaaaaaaaaaa...sgt2 sehati sejiwa pakat2 pakai baju same gini...cantik2....

satu van hah pi semayang raye....senang gitu kan...sekali harung...

Amsyahril Syahril berkata...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...