Khamis, 26 September 2013

.:: Burger RM1.88 @ Burger King ::.

sape nak makan burger murah... meh beli kat burger King,, tengah ade buat promo burger RM2 termasuk tax... aku da pegi beli malam semalam... Borong abis aku semalam... Aku beli 5 biji,,, hahaha,,, kembong la perut dengan burger... bangun pagi teiba da pandai speaking,, sebab makan burger byk sangat,,, hahahaha... verangan,, chhooiiii

Tak mo citer banyak, meh tengok gambar aku time membeli burger semalam... aku pegi beli dengan jiran tetangga, beli kat taman tasek...
ni la banner promo nyer tu,,, percaya tak...


sorang bole beli 3 je ke.. tak la,, aku beli 12 skali utk jiran2 yang kirim... lepas jek.. yang 4 lagi tu pun promo rm2 gak include tax...

thanka kak ima sebab bawak kitorg pegi beli... 


sampai uma ape lagi, makan la... suami 2 isteri 2 lagi 1 share makan sesama... bahagia kan... hahaha... sibuk gak aku dok tanyer cashier harga biasa kalau tak promosi bape,, rm7 lebih ko,, takde air, takde fries... 

jadi, jangan lepaskan peluang untuk mencuba burger ni,, rasa sedap, harga berbaloi-baloi..

da da ~


1 ulasan:

lieyalatif berkata...

kawan lieya ramai pi terjah nie...lieya plak tau lambat so melepas la den ekekekeekek

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...