Khamis, 22 Ogos 2013

.:: Rumpai Laut,,, ok ke..? ::.


rasa nya ni la kolagen yang mampu untuk aku makan,,, SNE ke ape ke tu memang tak la,,, gigit jari dok bawah meja je la,,, hihihi... mudah²an rumpai laut ni ok dan sesuai dengan aku,,, tengok testimoni kat blog² lain nampak ok jek,,, errmm,, ntah la,,, tak cuba tak tau kan,,,

kuarkan dari pastik,, cuci bersih2,, 5 6 kali sental, buang air, sental lagi sampai bau hanyir kurang

da tu rendam semalaman,,,rumpai ni akan kembang... buang air, sental lagi 5 6 kali...

da tu rebus sampai cair,,, 100 gram rumpai pakai 2.5 liter air,, 

da sejuk, tapis dan tuang dalam bekas

it's ready.. gglluuppp

setakat yang aku da makan lebih kurang 3 minggu ni, aku da senang nak membuang,, setiap ari aku akan punch in masuk bilik air... kalau dulu mau 2 3 ari ada rasa nak membuang,,, yang lain aku belum nampak ape2 perubahan yang drastik,,, tak pe la,, slow2,,, insyaAllah...

so pada aku rumpai laut ni OK,,,,

da da ~~



Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...