Rabu, 31 Julai 2013

.:: Kebaikan Alfalfa Shaklee | Testimoni ::.

kebanyakan sekarang ni semua da maklum kan dengan produk kesihatan Shaklee,, kalau google pun semua da bole baca kebaikan untuk setiap produk..

ok, kali ni aku nak share testimoni dari member aku sendiri yang telah mencuba untuk makan Alfalfa sebab dia menyusukan anak perempuan dia... tujuan utama dia amik alfalfa ni sebab dia takut bulan puasa susu badan dia akan kurang.. tapi tak alhamdulillah, rasanyer tak sampai sebulan dia makan, semalam dia post kat fb dia cakap susu dia banyak walaupun berpuasa,,, tak caya? jom kita tengok screen snap yang aku ade ni...

perbualan pada awal Julai

 post kat fb pada 29.7.2013

semalam borak² kat msg..

ok, percaya tak sekarang? aku tutup nama tu bukan ape, privacy utk tuan punyer badan.. hihihi.. so, kalau ade yang nak order ke nak tanyer ke bole jek pm/wasap/kakaotalk/line kat aku k.. 0137551574,, tengahari ni aku nak lari jap g amik stok,,, pm cepat² k... kalau uols nak beli sendiri pun bole pakai je no ID aku.. 890464

da da ~~


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...