Isnin, 24 Jun 2013

.:: Jom Makan Ayam Panggang, Sedap ~~ ::.


oleh kerana waktu siang nye tak kuar ke mana-mana,, so ahad malam semalam aku paksa rela si MRK kuar.. ala, pegi makan.. kompom dia tak tolak punyer... aku pun da banyak kali ajak MRK makan sebab takut expired pulak voucher yang aku beli tu nanti,,, lagi la da nak puasa ni kan,, banyak undangan berbuka puasa nanti,,, ** helo, sape ko orang nak jemput buka kat uma diorang ** hahaha

Kenny Rogers Roaster kat Setia Tropika menjadi pilihan aku kali ni,,, baru bukak kan,, tu yang diorang buat promotion... lokasi nyer? di antara KFC dan Pizza Hut Setia Tropika tu... jelas kan? hihihi


 2 gaya rambut untuk tengok menu... poyo ! hahaha

meh tengok ape yang kami dapat guna kupon groupon tu...


kitorang dapat set yang harga RM19.50... kalau tak silap harga untuk 1 kupon time beli aritu RM15.90 tax include untuk kupon ni tak dapat air, so air kena beli la... so, save lebih kurang RM4 la kan... 

air pulak, MRK order ice lemon tea, aku order unlimited refill 100 plus

 soup, muffin dan air,,, 

MRK punyer,, original sos

i punyer sos barbeque,, dapat dada,, jenuh la aku nak abiskan... 

walaupun aku dapat bahagian dada, tapi aku bole abiskan,, sebab ayam KKR ni tak kering walaupun dipanggang... lembut jek isi nyer... yummy....

sisa tetulang MRK...

sisa tetulang aku,,, licin..............

time ni tengah tunggu eskrim,, penutup dinner kami...

vanilla untuk MRK, coklat untuk aku... 

so far ayam KKR ni memang sedap dan aku rasa KKR kat setia tropika ni lebih sedap dari kat Angsana,, dan ayam nyer macam beso sikit,,, try la korang makan kat sana,, tapi ntah la,,, kami pun da lama tak makan KKR ni... mana la tau kan KKR ni da buat pembaharuan,,, hihihi...

lama gak kami orang lepak KKR semalam,, saje nak sejuk kan badan,,, sekarang ni panas kan,,, baik siang baik malam,,, tido malam pun tak selesa,, so, dengan selamba badak je aku request nak aircond dengan MRK time nak tido semalam,,, MRK jawab ape? berdengkur,,, krrroohhh krroohhh,,, errmm... lupe kan saje... hihihi

da da ~ ~



Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...