Rabu, 26 Jun 2013

.:: Cop! Cop! Jimat | Tesco ::.


family kecil ku dan Tesco memang tidak bole dipisahkan... tak tau kenapa,,, aku memang suke belanja barang dapur, barang mandian, semua kat tesco, pada yang tak berapa nak suke Tesco tu, jangan nak kutuk dalam ati ok,,, hahaha

baru2 ni Tesco ade buat promosi... kumpul 2 cop dapat cash baucer RM10... dengan syarat kena buat pembelian sebanyak RM100 dalam 1 resit... tapi kena kumpul dari 24 Jun - 7 Julai 2013 jek...

niat aku bukan nak sangat pun RM10 tu, tapi kebetulan semalam kan gajian, terus la nak belanja barang dapur sekali dengan stok untuk sambut puasa tak lama lagi ni.. total belanja setiap bulan memang dan kekadang lebih 100 tu... tu pn list tu tak masuk beras, kicap, sos semua la,,, stok banyak lagi,, tapi mana tau kan sebelum 7 Julai ni da abis semua, bole la aku beli dan cukupkan RM100,, haaa,, dapat la makcik redeem RM10 tu... bijak tak? hahaha

 MRK si penolak troli


kalau korang punyer resit tu da RM100 @ lebih, nanti cashier akan bagi kupon ni dan akan suro ke customer service untuk dapat kan 1 cop,, pastikan resit bayaran ade masa nak mintak cop tu nanti... senang kan... tapi ingat,, promosi bermula dari 24 Jun - 7 Julai 2013 jek,, cepat, cepat.. jangan terlambat, beli je ape nak beli,,, lampu likur hari raya pun da ade jual da kat tesco,,, hihihi

da da ~~


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...