Ahad, 5 Mei 2013

.:: Selamat Mengundi | PRU13 ::.

5.5.2013 - akhirnya hari yang di tunggu telah pun tiba,,, penat aku tengok fb,,, bersusun memember semua post/share pasal parti itu, parti ini, parti tapawe,, hihihi...

korang sayang negara korang kan.. tunggu pe lagi,,, yok la kuar mengundi,,, tunai kan tanggungjawab anda semua sebagai rakyat malaysia,,, 5 tahun sekali kan, tak rugi,,, dapat kaler jari lagi ade lah,,, hahahaha

cepat,, jangan duduk lagi,,, masa mengundi bermula jam 8 pagi hingga 5 petang,,,  mana tau kan masa dok beratur nampak memember sekolah dulu,, kan best kan,,, haaaaa, ape lagi,,, cepat, cepat, cepat,,, cepat pegi cepat balik,, balik uma tengok tv ke tido ke kan,,, huhu

oh yeah, hampir lupey aku.... happy birthday jugak untuk kakak ipar,, tecer mimieyana sebab birthday dia jatuh pada hari ini jugak,, semoga panjang umo murah rezeki dan sukses selalu,,, untung la birthday tahun ni penuh dengan kenangan mengundi,,, kekekeke

da da ~ ~

1 ulasan:

lieyalatif berkata...

Selamat sudahhhh....hope yg menang dpt menjlnkan tugas mentadbir negara dgn baik....kebajikan rakyat didahulukan...

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...