Jumaat, 3 Mei 2013

.:: Makan² di 1 Mei 2013 ::.


selamat hari pekerja semua,, nak jugak ucapkan walaupun da 2 hari yang lepas,, hahaha... sungguh ketinggalan aku ni... lambat...!!!

ari rabu aritu cuti kan, so kitorang tak de la buat rancangan berjalan ke mana-mana,, cuma kuar pegi cari makanan ade la,, nak masak MRK kata tak yah,, arini dia nak belanja,,, errrmmm... nganga je la mulut hambo ni abeee nak makeeyyy,, hihihi

lokasi jalan² cari makan MRK yang tentukan,, Giant Plentong... i ikut jek,, sebelum tu tanyer nak naik ape? jawapan MRK menentukan pemakaian tudung aku,, kena da lawo² dengan cik ida bagai,, tetiba nak naik motor,, aje malas la aku nak naik bilik tukar,,, so, aritu motor jugak menjadi pilihan dia,, errrmmm,, 

yeeaahh,, suke nek motor ni,, bunyi slow jek tapi laju berdesup ! hihihi

MRK ni suke makan kek,, kek Secret Recipe la,,, kebetulan ade kek baru, terus dia order,,, ape benda ntah nama nyer,, banyak buah²an cocktail... 

 harga RM10 koooooo per slice,,,errrkkkk

 
da abis kek tu kitorang bedal,, yok makan benda yang mengenyangkan pulak,, aku order...............
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


mee kari aku punyer,, grilled chicken mushroom MRK punyer,,, yummy ~

tengah syok² makan, tetiba MRK bagi duit suro bayo makan, tapi aku tak siap lagi makan,, dia cakap dia nak pegi urut 1 badan kat sebelah SR tu,,, oooo,, patut ngajak ke sini,, ade udang di sebalik mee kari aku tadi la ni,, iiissshh.. kompom lama nak kena tunggu... saje je tau... 

 1 jam 30 minit selepas itu,,, lamaaaaaaaaa nyerrrrrr

lepas tu kami dok pusing² Giant tanpa arah tujuan,,, macam boring jek, MRK ajak pegi uma member dia kat Seri Alam, nak betulkan motor nyer... betapa syok nyer lepak kat uma member MRK tu, wifi berleluasa sampai i terlupe nak snap pic diorang pomen motor,, hihihi

balik dari Seri Alam tu kitorang lapo,,, lapo lagi? moh le cari kedai makan area² uma,,, senang, da kenyang terus balik,,, hihi... lokasi di Restoran Briyani King, Taman Perling... 

 nasi briyani ada, nasi ayam ada, western pun ada,,,

 briyani kambing MRK

chicken chop grilled i punyer... RM9.80

 fish n chip kawan MRK punyer

   teringin kata nyer..

sekian untuk cerita cuti 1 mei kami.. makan je lebih kan,, hihi... ape pun sabtu ahad ni MRK kena keje,, aku pun kena keje gak ahad ni,, berkhidmat untuk negara koooo,,, hihihi

rempit jalanan,, 

da da ~~




Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...