Rabu, 22 Mei 2013

.:: Istiadat Konvokesyen UiTM ke-78 | Tahniah Adik ::.


sape da graduate? sape? aku? lama da dulu, zaman beyen orang jawe cakap,, hihihi... mesti la adik bungso aku tu , Fazrin... graduate untuk diploma yang dia study kat UiTm Lendu aritu... sekarang dia tengah sambung degree kat UiTm Melaka... kos? kosmetik jek,,, hahaha,, sangat klisey jawapan tu kan,, huhu,,, kos mende ntah,, teknologi pejabat,, gitu la agak nyer,, 

konvo nyer ari selasa 14.5.2013,,, so isnin dan selasa la aku amik cuti... tu yang haku cuti lama tu aritu,,, sambil nyelam pastu tersedak,, sebab... poket kering,,, tak de duit nak beli air da,, hahaha.... konvo adik ni belah petang, tapi kol 1230 da kena lapor diri kat UiTM shah alam,,, biasa la kan kalau pegi orang lama ni, sibuk suro siap cepat, nanti jem, orang ramai,,, kol 930 kitorang da kuar uma,, semangat ! hahaha


masa pegi Fareeda aritu sempat gak beli hadiah hari ibu,,, mak hadiah kan FNJ untuk mak mertua dia tu, aku pulak bagi FNJ jugak untuk mak,,, adil kan,, hihi

dua² pakai tudung hadiah,,, selamat hari ibu untuk mak n embah...

cucu yang cantik lagi sopan tengah pakai kan nenek pin tudung,,, posing tetap posing hokeeyyy,, huhuhu

kitorang pegi 2 kete,, kebetulan asben Lya cuti, bole la dia nyebuk²kan diri sebagai GPS kami yang buta jalan ke Shah Alam,, huhuhu,, alhamdulillah, kami semua sampai dengan selamat,,, tak sesat pun,, hihi,, thanks Iwan... memasing excited sebab 1st time jejak kaki kt UiTM Shah Alam ni,, 0_0





time ni kitorang tunggu bas shuttle untuk ke dewan konvo,,, kalau nak jalan memang tak la,, jauh, naik bukit,, ooohhhh ttiidaaakkk !!!

turn aku pulak try,,, kena pulak dengan tudung i itu,,, sungguh bergaya,, hahaha

mbah kepenatan naik tangga kat stadium... serik da kata nyer nak pegi lagi,, sian mbah

tempat kejadian...

dok kat khemah yang da disediakan,, tv disediakan tayangan siaran langsung area uitm jek,, hihi

she's ready... congrate Adik..


wishes from us for u... 


double triple congrate sebab adik dapat Anugerah Naib Canselor, tu yang dapat pakai selendang pink tu,,, mesti mak dengan abah bangga kannn,, hihi


Q nak gambar studio,,, lepas hujan lebat ni...




aku amik pakej C, 3 posing berbeza siap frame RM180,, tambah RM10 pos ke kampung terus ...





da siap gambar studio,, jalan² area uitm snap pic tu snap pic ni, adik pulang jubah,,, selesai semua terus balik... yok layan pic itu ini tu,, hihi















eeee,,, 18sg










sampai putrajaya malam,, memasing kelaparan, sebelum pegi makan Lya singgah opis kejap amik blazer,, kak ipo nak pinjam,, sempat la mak abah mbah snap pic kat model beskal dengan tangga tu,,, sape lagi kalau bukan Lya,,, 




singgah alamanda kami makan johnny's secara lahap nyer,,, ngap ngap ngap,, sape velanja? iwan la... guna duit royalti jadi model MAS kata nyer,,, wow ! hihihi

siap makan, balik uma, mandi kemas beg terus bertolak balik ke JB dan singgah melaka anto Adik balik asrama... aku dengan abah tukar² drive, sampai JB 3:30 pagi,,, ari rabu i keje,,, hhhaaa,,,ngamtooookkkk ~~

untuk Adik, tahniah,, di atas kejayaan ini,, belajar lah dengan lebih tekun lagi untuk mengapai cita²,,, jadikan teguran dan nasihat sebagai tangga untuk kau menuju puncak,, dan jangan terlalu mendongak ke langit hingga lupa di mata kaki kau berpijak !!!

 da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...