Sabtu, 25 Mei 2013

.:: Beli Barang Dapat Troli ::.


wahh,, bukan main senyum lagi aku kan posing depan pintu masuk jualan pinggan mangkuk periuk belanga ni kan... hihihi...

jumaat minggu lepas memang sengaja aku bawa kete g keje sebab nak ke Danga City Mall ni la,, **skrg i pegi keje nek motor balik nek bas tau,, hukhuk**.. cukup je time berdesup aku, Adda dengan Ika kuar,, hahaha,,, macam jakun pulak kami ni,,, ye la, 10 tahun sekali kata nyer diorang buat jualan macam ni,, rambang bijik mato den nengok barang² jualan..

tapi ape kan daya,, handbag semua kena masuk pastik beso, pastu diikat macam kat Mydin tu,,, macam mana la den nak snap pic itu ini,,, huhuhu... 

ape aku beli? aku banyak beli barang pyrex,, kegunaan dapur,, macam vision ke corelle ke corningware ke aku da ade,, tak mo la nak beli lagi,, cukup² la yang ade tu,,, nak guna malas,, sebab nak kena jaga elok² kan,, nak senang hujung² aku guna je pinggan tupperware aku yang warne warni tu,, meriah,, hihihi


1. mangkuk makan megi Corelle RM20/pcs
2. mangkuk sambal belacan Corelle  RM8/pcs
3. papan kaca pemotong Pyrex RM20.00
4. bakul penapis Pyrex RM25.00 - buy 1 free 1 = RM12.50
5. pembuka tin Pyrex RM20.00
6. sukatan untuk buat kuih Pyrex RM15.00
7. pan non stick Pyrex  RM50.00

hujung² time bayo aku dapat gak free gift, syarat kena beli lebih RM200.00, aku nyer baru RM186.00 tapi akak cashier tu bagi gak,,, hihihi,,, dapat sudu kecik,, ok la kan dari tak dapat ape...


haaa,, nak citer pasal troli tu,,, dapat free? banyak cantik muka ko,,, sewa RM20.00 ok,, bole pulang dengan syarat pembelian sebanyak 1 ribu.. kalau kurang tak leh dapat duit tapi bole bawak balik troli tu,, nampak permainan diorang,, hihi... so, nampak nooo aku beli tak sampai 1 ribu kan sebab tu aku posing dengan troli,, hihihi,,, tapi ok gak la troli tu,, memang wishlist aku pun,, senang kalau ke paso,,, tak yah la pakai troli subsidi yang nak belok susah tu,,, kan kan kan...

da da ~~


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...