Selasa, 28 Mei 2013

.:: BBQ Chicken @ Aeon Bukit Indah ::.

 

ape yang dirancang tak jadi,,, bajet balik keje semalam nak pegi belanja barang dapur kat tesco sebelum tu nak pegi makan kat kenny roger tapi seronok banget laki bini tengok running man,, leka,, tengok² jam da kol 8:30 mlm,,, singkat kan fikiran ajak MRK makan kat Aeon Bukit Indah jek,,, BBQ Chicken,, makan pakai voucher...


voucher tu aku beli RM10 satu, aku beli 2,, jadi, nilai voucher tu RM40... so, order je la nak makan ape,, kalau lebih bayar je la baki nyer... 

 
1. Char Rice Mrom RM9.90
2. Hot² Drum RM15.50
3. Kochi RM7.00
4. Happy Chicken RM7.90
ice lemon tea RM3.95

 total bill RM 55.65... MRK tambah RM15.65 jek,,

not bad la makanan kat sini,, restoran ala² korea kan,, gini la agak nyer rasa makanan orang korea,,, si MRK pastu sibuk cakap dengan pekerja restoran ni, kenapa tak letak tv pasang citer runningman,, mesti customer suka nanti... kata restoran korea,,, pastu dia ketawa dekah²,,, ntah ape² jek MRK ni,,


da da ~~


2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

I was extremely pleased to find this website. I need to to thank you for ones time for this particularly wonderful read!
! I definitely savored every bit of it and i also have you saved as a favorite to check out new information on your website.


my site: book of ra kostenlos spielen one anmelden

Tanpa Nama berkata...

cool lahhhhhh

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...