Jumaat, 5 April 2013

.:: Wedding Amran & Zura ::.


Majlis Nikah


alhamdulillah, sorang lagi sepupu da selamat menjadi suami orang... amran, mak dia adik beradik dengan abah... tahniah la yek,, jadi, keluarga kami ni kalau pasal meraikan sesuatu memang suka,,, maklum la kan,, family kitorang ni besar,,,, 

isteri amran ni orang kg ulu pulai, gelang patah,,, dekat jek,,, majlis nikah diorang ni sabtu malam 30.3.2013, team pengantin lelaki ni disuroh pakai baju wane maroon... baju raya tahun 2010 kitorang,,, ermmm,, baju aku da tak santek,, so pakai baju yang seakan-akan maroon loorrrr...

cer cari aku yang mana 1,,, 

sah da,,,


mak dan MRK
lepas majlis ade makan² sikit,, roti dan kari ayam,,

team lelaki

team wanita

amran's family


Majlis Sanding

esok nyer ari ahad majlis sanding pulak... berkumpul kat uma sanggah kol 1:30 pm... kompang ready, ahli da cukup,, jalan.... untuk sanding tema kitorang baju raya tahun 2012.. hijau pink... meriah ko,,, hohoho

 kumpulan kaca mata.. hihi


da macam YB nak kempen PRU13 jek,, kekeke

MRK dengan wak nen,, silat secara duet,, hihi

body guard kecik pengantin

kami yang sibuk nak update instagram,, huhu

 aku dan dia,, nak jugaakkkkkk

3 generasi... i yang paling muda remaja,, huhuhu

yeeaahhh,,, baju lelaki sama dengan dinding,,, hihihihi

lepas tepung tawar dan gambar sedara mara, masa untuk makan damai,, yok kuar,,, nak minum dan makan,, laporrr ni...

 abah n the geng da makan dulu da,, dassyyaaatttt....


 untung dok dekat dengan meja pengantin,, dapat makan siakap 3 4 5 rasa,, hihihi

amran's family

perantin potong kek,,, 


sebelum balik, team pengantin lelaki nak sumbang 2 buah lagu,,, macam biasa la kan,, lagu kenek² la udang dengan selamat pengantin baru (saloma)... 1 2 3 nyanyi !!!!



 
ok,, da abis,,, jom balik

seronok,, majlis orang buat macam majlis sendiri kan,, semua memang tak tau malu,,, hahaha,,, itu la keluarga besar kami,,, yang penting hepi, masalah tolak tepi,,, minggu ni 7.4.2013 majlis belah lelaki pulak,,, kat 5 kedai... lagi la happening kat tempat sendiri kan,,, 

untuk Amran dan Zura, selamat pengantin baru, semoga kekal hingga ke akhir hayat,, 
Amin ~

da da ~~

1 ulasan:

lieyalatif berkata...

Alhamdulillah....bertambah lagi masjid dibina heheheeheh lepas ni siap lee bertambah anak buah plak sonok! Sonok!

Perghhh meriah tuuu...tp mmg pun lieya perasan majlis kawin org johor mmg meriah...suke tgk tang baju sekayu tuuu hehehehrh.....

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...