Rabu, 17 April 2013

.:: Release Tension Sat.... ::.

sekarang aku da gila balik main game,, dulu farm ville,,, bila kat opis da kena block, aku stop,, sekarang ni game Candy Crush pulak,,, semua gara2 adik aku Lya,,, memula macam malas,, bila da sedap tak nak berenti,, berenti gak la tapi bila nyawa da abis,,,hahaha... tapi nyawa da abis bole mintak dengan orang,,, ade jek kengkawan fb yang baik ati bagi nyawa.... saje jek buat game macam ni kan... 

 ni la antara peminat yang suka bagi nyawa kat aku,, hahaha

aku rasa aku orang yang paling lambat sekali tau pasal game2 ni... ye la, aku tengok member2 fb yang lain da level tinggi,, aku baru terkontang kanting nak abiskan level 70,, stress aku dengan coklat tu,, asik tumbuh jek,,, ggggrrrr,,, 

tapi tak leh suke2 nak main game ni, minggu ni aku 3 ari kursus kat akademi audit negara,,, nak bukak tab aku yg besar kat kelas ni pun payah,, sebelah boss, belakang ex-boss.. cover wey cover,, nanti SKT rendah,, hahahaha,,, tapi kengkadang kalau mata da nak tertutup sangat, aku lenjan main jek,,, baru le sego sikit bijik mata,, ngantuk? ofkos,,, malam tido lambat sebab belasah main game ni la,, hahahaha

kursus sekarang ni da kena pakai tag nama... student sangat kan,, hihi

tab dok depan mata,,, anytime jek i selak dan main game,, yeeaahhhh,, hahahaha

ok,, petang ni da nak balik jb da,,, rindu sangat da kat MRK aku tu,, makan ke tidak kan,,,, iiissshhh, aku kat sini makan sikit punyer sedap,,, kelmarin sempat makan Nando's dengan klik 1 kursus,,,, hahahaha,,, sangat lupe suami yek ko erin kalau da kuar dengan kengkawan,,,, huhuhu... dengan segera menelepon suami,,, kekekeke

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...