Selasa, 16 April 2013

.:: Manhattan Fish @ Legoland ::.



lokasi pilihan masa beli voucher ni aku pilih kat Medini Mall, Legoland,, saje jek nak amik feel la konon lepas puas main kat Legoland nak makan,, hampeeehhh,,, haha,, pegi makan ni lepas wedding sepupu kat gelang patah,,, MRK tu sibuk cakap lapooo,,, ait? tak makan ke kat uma pengantin,,, saje jek kan,,, 

sebeno nya kitorang da datang da ari jumaat aritu, tapi kebetulan kedai deret² manhattan ni tak de karen,, punyer la bengang,, tu yang pegi makan kat Rasamas Taman U,,, nasib baik aku bawak semua voucher makanan,,, tak de yang ni, ade yang lain,, hihihi

 MRK sibuk nak on wifi,,, aku da sibuk nak makan

 voucher ni dapat spagetti, sup dan air,,,

kerang yang cukup besar

 dan eskrim,,, yummyyyy

tengah dok makan eskrim tu tetiba jek pelayan manhattan mintak isi borang survey dan komen jika ade kekurangan...

 aku isi sikit

 MRK isi sikit,, adil kan

ni la pelayan kami sepanjang di Manhattan... muka melayu, teylo indon,, hahaha

da da ~~



p/s asik citer pasal makan dengan orang kawin je kan,,, abis nak citer ape???? hihihi



Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...