Selasa, 2 April 2013

.:: Cuti Good Friday ::.


jumaat minggu lepas singapore good friday, so MRK pun cuti, aku pun amik cuti,,, hampir terlupa aku nak apply cuti,, kalau tak rugi jek,,, MRK cuti aku keje kan,, da kebetulan cuti tu, aku pun ade benda nak setel kat Kluang,, so, da cakap awal² dengan MRK nak pegi sana dan sarapan kat sana,,, jauh ko pegi sarapan nyer... hahaha

sebelum ni pernah da sarapan kat Railway Coffee ni, time tu dengan adventure tau, naik ketapi dari JB Sentral dengan kengkawan MRK,, seronok,,, macam Amazing Race jek,, hahaha,, tu semua nyer kenangan,,,




da tak sabo da MRK,, sabo sayang,,, lapo ea,,,

 harga dan tanda 

  ok,, ni sarapan kitaorang,,, sikit je kan


 telur setengah masak yang telah direnjis dengan lada putih dan kicap masin

 pau tuna,, awesome,, sedap sangat,,, lembut, gebu,,, aarrggghhh,, sangat sedap,,,
tuna nyer pun banyak

 roti bakar,,, rangup dan sedap,,, 

 erkk, alhamdulillah... RM12.90 je untuk semua ni,, murah kan,, 

 roti yang tak abis di makan, diorang tak buang dalam tong sampah, tapi bagi burung kenit tu makan

da kenyang, baru la bole buat keje,, hihi,,, menuju ke rumah Faridah a.k.a apek kat dalam kem askar,,, nak pick up pinggan mangkuk,, tak banyak, 24 kotak jek,,, tapi............ punuh bonet kete dengan tempat duduk belakang,,, ffuuhhh,,, banyak terima kasih pada MRK dan asben apek coz naik tangga turun tangga loading barang dalam kete.... aku dengan apek dok borak kat atas,, hihihi........ bagus kan? kekeke

tak dapat nak borak lelama pun, sebab ari jumaat kan,, orang lelaki nak sembahyang,, si apek ni ajak makan pun kitorang tolak,,, tak pe, lain kali ea aku makan,, hihi


penuh !

terselit si umairah tu, sian dia,, hihi

 semua da setel,,, jom balik jb,,,vvrrommm

da da ~~


3 ulasan:

lieyalatif berkata...

Alamak saje tau faiza nih!!! Terliur tgk roti railway station tu!!! Minggu ni balik simpang renggam lieya nak ajak laki singgah laa pekena roti ehehehehe....peberet tuh!!!

Tanpa Nama berkata...

Muka aku ada jugak eik... Tq erin tlg aku ya

Faiza Erina Rahmat berkata...

@lieyalatif

hihi.. singgah jgn tak singgah Lieya,, makan nanti ingt kita tau,,

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...