Rabu, 10 April 2013

.:: Celebrate Birthday MRK ::.

nak kata suprise tu tak la, nak kata rancang pun tak jugak,,, hihi,, tahun ni celebrate birthday MRK ringkas jek,, makan kat restoran Aneesa, ajak 2 orang member,, beli kek yang syomel, order makan.. makan... sambil² makan dok borak², ketawa²... ringkas kan,,, pastu nyanyi kan lagu besday untuk MRK bersama-sama bff, kuna dan mena..

♫ ♫ ♫... happy birthday to you...♫ ♫ ♫


 pencarian kek di saat² akhir...

bersama kuna dan mena,, thanks beb sebab join sekali,,

 yeahh,, potong kek... 

aku pun nak potong jugak,, hihi

 mena pun nak jugak,,, hihi

ok, makanan da sampai,,,

 jemput makan semua

kek tak abis bagi mena bawak balik,, bole mak mena makan,, hihi

nampak gembira jek muka MRK semalam... lagi bila dia nampak ade kek,, lagi tersenyum lebar,,, itu je yang  aku mampu ade kan untuk celebrate birthday dia tahun ni... ade gak niat nak buat doa selamat,, tapi belum ada masa.. insyaAllah,, satu hari nanti k,,, 


p/s 20.4.2013 penamaan calon, 5.5.2013 buang undi,, selamat mengundi yaawww !!!


da da ~~



1 ulasan:

lieyalatif berkata...

okey la ni...meriah gitu...sambut ramai2 gini meriah sikit kan...terliur plak lieya tgk kek tu heheeheh...almaklum laa puase ni semua makanan nampak sedap haahahahaha

selamat hari lahir MRK...moga terus sukses yeah!

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...