Khamis, 21 Mac 2013

.:: Voucher Makan ::.

sejak² balik outstation ni galak bebeno aku beli voucher kat groupon/ mydeal/living social,, hahaha,, bukan mahal mane pun,, belas² jek,, memula tengok²,, tapi bila berkenan macam nak pulak,, terus la bayar online,, senang kan,,, 



ok,,  no. 1 - no. 3 tu makanan,, haha,, ternak lemak,, sangat berguna bila aku malas nak masak,, tapi no. 2 dengan no. 3 tu da tak leh nak beli sekarang ni,, da abis offer,, next time ada lagi kot,,, 

yang no. 4 tu memang idaman aku,, nak beli yang mahal tak mampu, murah tak semestinya tak bagus kan,, cermat pakai, lama la hayat nyer,, yer dak... hihihi,, senang aku nak iron baju keje nanti,, hahaha

semalam aku shoopping online sambil sarapan,,, 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


macaroni goreng + paru sambal

da da ~~

** berat semasa >>> 66kg,,, nangis guling².. T_T


1 ulasan:

lieyalatif berkata...

Alaaa lieya x penah beli kupon gini....tingin nak try...tp bab soping online mmg lieya berantu heheheheh...makin susut laa duit kat bank heheheheheh

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...