Khamis, 28 Mac 2013

.:: Keje oh Keje ::.


tarik napas,,,, tahannnnnnnnnnnnnnnnn,, lepas,, 

ffuuhhh,,, lega,,  sebab 1 keje da selesai,, yang exit aritu tu kan,, report semua da keluar, markah pun boss da submit kt HQ,,, selesai...... ni la keje audit,,, letih aku dok fikir masalah pejabat orang,, abis nak wat caner kan,, da keje nyer macam tu,, kena tau semua benda,, pekeliling la, arahan perbendaharaan la,, aadeehhhh,,, eehhh,, ini bukan rungutan ok,, luahan jek,,, ape pun aku keje untuk negara tercinta,,, ahakssss

so sekarang ni aku nak siap kan keje yang lama aku pending kan,,, memang sengaja aku tak nak buat,, nak buat sekali arong,, keje mende nyer...? keje kelab sukan opis ni,, aku kan AJK biro kebajikan,, diorang ade bayo duit tabung amanah, aku dok terima duit jek, aku kumpul dan menang semua dulu ada masa baru aku nak fokus kuarkan resit,, terus update dalam buku catatan, sekali dengan update excel.. sekali dengan kira duit nyer,,, sekali la semua,,, hihihi


semua ni kena siap arini jugak sebab esok aku cuti,, cuti sebab MRK cuti,, good friday katanyer,,, seronok kan,, kalau da cuti tu banyak la projek kitorang sok,,, tapi bukan projek suke² nyer pun addooiii,,, nak amik pinggan mangkuk kat kluang,,  ala,, yang ni nanti la aku citer kat entry lain k... yang penting sok nak sarapan kat kluang railway,,, yummy.....

da da ~








Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...