Ahad, 10 Mac 2013

.:: Jadi Pengiring Pengantin ::.

bukan pertama kali pun jadi pengiring pengantin,,, da berkali kali,, cuma kali ni lain sikit.. lain ke? same jek,,, hahaha,, perkahwinan anak sedara lelaki MRK,, kat skudai kiri,,,wedding ni da 2 minggu lepas,, i jek yang lambat hapdet blog ni,, bz uolssss,, keje ~~ kui3x

sebeno nyer aku ni tak pernah jumpe pun dengan pengantin ni... MRK la jadi mangsa soalan2 cepumas aku,,, abis aku dok soal siasat tanyer tu ini, macam mane, bila pulak, ye ke... eee.. macam2 la,, sampai MRK malas nak citer... huhu


jom la tengok gambo, maleh den nak cito pepanjang....

tema dari pengantin lelaki is cekelet

sempat jek mamat afro ni bersilat...

sama cantik sama padan,, alamak terpejam pulak,,,,

makan time... ngap ngap

free style,,,

selamat pengantin baru...

balik tu sempat la kitorang singgah JPO,, saje jenjalan,,, cuci mata,, orang tak berapa ramai kat JPO,, syok,, semua butik aku redah,,, 2 3 butik je tak masuk,, yang lain... redah kasi pecah lloorrr...

basah kan tekak kejap


da redah semua butik, food court pun kitorg redah,,, makan makan makan,,,, tu la MRK,, eeehhh,,, hihihi... benor nyer MRK nak shopping,, dia beli spenda jeans dengan wallet... dia offer jugak handbag kat i,, tapi i malu-malu kambing,, hahaha,, malas la asik nak beli handbag jek,,, i nak kasut,, ooppssss,,,, kekeke

oh ye, tamat da giveaway yang aku uar-uarkan isnin lepaskan,,, tahniah untuk pemenang siri 1 ni,, tak ramai penyertaan, so tak susah nak buat pilihan,,, pemenang nyer adalah Cik Puan Bibiwana,,, hadiah akan ku berikan tapi sekarang tengah outstation 3 minggu,, insyaallah janji ku akan ku tepati,,,

da da  ~



** tengah wat report sambil tengok badminton final Malaysia vs China,, harap2 menang la yek LCW,,,


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...