Jumaat, 22 Mac 2013

.:: Berita Baik Ni ::.

sape-sape yang ade selak² paper berita harian semalam,,, mesti korang gembira kan,, bukan sebab muka hang pa masuk paper ok,, hahaha... perasan... ni pasal PM da bagitau yang...


.

.
 
.

.

.

.

.

.

.

.


suke betul makcik tudung kuning tu,,, cantil tak kak ton,,, hihihi

lagi satu pasal kerja kosong,, SPA nak buat pengisian jawatan,, 50 ribu ok,, bukan sikit,, so, cepat isi borang SPA 8,, online,, tapi sebelum nak isi tu study dulu tau,, korang nak jawatan ape,,, masa aku dulu aku isi yang paling atas sekali nak jadi kerani,,, tu pakai SPM jek.. dapat la jadi kerani 2 bulan pastu dapat jawatan sekarang ni,,, alhamdulillah.. 

 
dapat ke tak tu no. 2,,, yang penting korang da isi dan borang tu valid dalam masa setahun,, dan lagi 1 pasti kan keputusan SPM @ Dip @ Ijazah korang ada time nak isi SPA 8 tu... senang, tak la delay time nak isi borang tu nanti...

sharing is caring...

da da ~~

4 ulasan:

lieyalatif berkata...

In sha Allah ade rezeki tu...lieya pun dulu 2 tahun keje private pastu setahun kontrak kat gomen, lepas tu baru ade rezeki dpt tetap kat gomen....

lizz berkata...

ader tu...insyaalah dapat rezeki kerja tu...Brim ader lagi ek?

Faiza Erina Rahmat berkata...

lieylatif - insya Allah,,,

Faiza Erina Rahmat berkata...

lizz - rasa nya BR1M tu ada rayuan kot,, sebab tahun lepas ade,, :-)

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...