Rabu, 6 Februari 2013

.:: yeeaahh,, menang ::.

aku ni suka juga join contest kat fb kalau ada peraduan 'like & share'... saje cuba nasib,, mana tau kan bernasib baik,, sekali betul la memang bernasib baik,, sape nak bagi barang free kan,,, hahahaha... alhamdulillah,, aku try la satu contest ni,,, saje suka², tup tup nama naik,, wahhh,, teruja gak la,, menang jugak akhirnya... hihi

mesti ex bff mak dia ni dulu nama rahmat dan rahman,, kekekeke

nasib,, tu pun sebab mak dia yang pilih, mungkin mak dia berkenan dengan nama i yang agak glamer itu,, huhuhu.. anyway thanks to makcik and also to anak makcik too,,, 

nak tau dapat ape,,,






















lagi sikit














































sape nk bg tudung mcm ni free beb,, hihihi


da da ~~


** da draf entry pasal giveaway,,, tapi takut takde sape yang nak join,, hukhuk


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...