Isnin, 25 Februari 2013

.:: Giveaway | Siri 1 ::.


untuk pertama kali nye, aku nak buat giveaway,,, terbuka untuk sesape saje... saje suka²,, 

senang je test nyer,, teka dan menang,,, hadiah nyer jauh tau aku beli,,, takde kat malaysia.... riak r tu,, huhu

fridge magnet dan key chain dari bandung

nak tau kena teka ape,, jom tengok...


































clue - ni makanan feveret family kitorang dan mudah disediakan...

korang kena bagi nama untuk makanan ni dan teka ape bahan untuk hasil kan makanan ni... tak yah la details sangat,,, bape biji or bape sudu,,, yang penting bahan² nyer jek... senang kan...

contoh :-
nama masakan - sayur ku sayur mu jua

bahan² - kelapa parut, daun pandan etc........

senang kan...

kat komen tu nanti jangan lupe letak details uolsss tau:

     nama :
     no. tel :
     email :

aku akan pilih 2 orang pemenang jek,, berdasarkan nama makanan yang menarik/kelakar/cute dan bahan² nya yang betul... pemenang akan dapat 1 FM dan 1 key chain,, tarikh tutup jumaat ni 1.3.2013,, pemenang aku akan umum isnin 4.3.2013... 

selamat mencuba....


** pemenang ada 2 jek tapi hadiah ada 6, so lepas ni mesti ada giveaway lagi....


da da ~~

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

saye nk cube try test....

nama masakan : sayur bening kobis sodap

bahan2 : bwg merah, bwh putih, ikan bilis, sayur kobis, bhn perasa yang dibenarkan spt garam, gule or pak aji(ajinomoto cap mangkuk merah) dan air.

SYMP,
bbwana asaari
jcbabe_chasez@yahoo.com
0127904264

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...