Selasa, 5 Februari 2013

.:: family day opis ku ::.

ape yang dirancang telah terlaksana,, alhamdulillah berkat kerjasama antara AJK dan ahli kelab termasuk keluarga yang sangat sporting family day opis da setel da minggu lepas dengan gembira nya,, walaupun hari hujan tetap happening... oh ye tahun lepas punyer family day kat melaka, tahun ni kat JB jek,,, suke sebab MRK join sekali...


poster last minit aku buat,, hahaha,, tamak pulak tu buat sampai 2,,,

pendaftaran

lebih kurang 80 orang yang join family day ni termasuk ahli keluarga,, kitorang di pecahkan mengikut kumpulan,,  ♫ merah biru hijau kuning pasukan yang bertanding ♫,, hihi,, aku kena pasukan kuning,, ok, bole jek,, team pun semua ok,,, ape lagi,, berjuang ke titisan darah yang terakhir la,,, hahaha,, sangat semangat ---->> MRK... 

ku sangka kan panas hingga ke petang, rupe hujan,, tengah syok² beraerobik gerimis renyai² je, makin lama makin lebat, sib baik ada hall besar, sambung aerobik kat situ la,,, goyang terussss 

hujan, hujan,, selamat kan diri


sebelum aerobik ni kitaorang semua da telan nasi lemak,, wajib la kena senam lebih sikit,, haaa, amik ko, berpeluh den

lepas aerobik ada game untuk kanak²... rebut gula², bawak bola ping pong dalam sudu, tiup belon sampai pecah, muzik chair





game kanak² rebina da setel, pemenang pun da tau,, masa untuk game orang² dewasa pulak,, haaa,, berkumpul ikut pasukan memasing,,, cepat !!!

ada 5 game jek,, tapi setengah nyawa gak nak abiskan,, hahaha,, 

 we are ready !!!

  jalan terompah,, 

lari dalam guni isi air dalam cawan

boss pun join,,, 

 gorilla walk,, kat ketiak n kelengkang ada bola, seksa nak jalan

ballon couple

parking baik punyer,,, kompom tak jatuh,, hahaha.. kiss sikit sayang,,, untuk semangat,, ♥♥♥


 kepit bola

time game orang dewasa ni alhamdulillah tak hujan,,, sempat la we alls abiskan game,, menang kalah tu tak penting,, yang penting semua kerjasama dan semangat berpasukan...ye tak.. tapi sikit tercabar sebab yang menang team veteran,, hahaha.. team mane...??? tungguuuuu...

masa untuk amik hadiah dan cabutan bertuah,,, nama je cabutan bertuah tapi semua memang bertuah sebab semua dapat hadiah,,, 

 ucapan pengarah

 biru no. 4

kuning no. 3

 merah no. 2

hijau no. 1.. ni la team veteran nyer

 ok,, i dapat cabutan bertuah 

 kami semua !!! mana aku dan MRK..???

 merah

biru

hijau

 kuning

  beratur nak amik makan

makan tengahari aritu sedap,, nasi beriyani,,, makan time² hujan, makanan panas lagi pulak,, ppeerrghhh,,, terangkat dan termengantok mata,, dapat pulak eskrim lepas tu,, lagi syyookkk... kenyang... nak mandi kat kolam starhills tu tapi MRK tak kasi,, hujan, nanti demam susah,,, dan dan ajak pegi tesco belanja barang dapur... kalau macam ana setuju laaaaaahhhh... 

seronok kan,, mau tak nyer,,, ketawa², gelak², lari², lompat² kan,,, seronok dapat jumpa ahli² keluarga kawan² yang lain, berkenalan dan beramah mesra,,, pasni jumpa jangan lupe senyum dan tegur yek,, hihi.. insyaallah akhir tahun ni kita jumpe lagi... ♫♫♫♫ lalalalalalala ♫♫♫♫

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...