Isnin, 21 Januari 2013

.:: Minum Petang with family @ Nelayan Café, Hotel Selesa ::.


alhamdulillah,, tertunai jugak hajat kami adik beradik (aku, adik & kak mimi) nak makan-makan dengan family pastu buat suprise kat abah dan abang sempena besday diorang bulan 11 yang lalu... agak kontroversi jugak la voucher hi-tea kat Hotel Selesa ni,,, panjang nak citer,,, nanti boring pulak,,, 

sebelum ni aku dengan MRK da penah datang HS ni, masa tu makan western,, pun voucher dari groupon jugak,,, 

the offer

tarikh yang dipilih atas persetujuan bersama adalah hari ahad 20 jan 2013... offer makan dari jam 3 - 6 ptg,, hahaha,, macam biasa la aku dengan MRK peserta terakhir yang sampai,,, sampai je terus beratur amik makanan,,, tak banyak pilihan makanan yang disediakan,, tak macam hi-tea kat Hotel The Zon dulu,,, banyak giler... ermmm,, tak pe la,, sorang RM12,, kena la dengan harga nyer,, haiyyyaaaa... citer manyak olang tatak suke maaa,,, jom tengok gambar ~~~





jom tengok makanan pulak...

laksa johor..

 cucur udang

rojak

 popia

buah betik dan tembikai

 kuih dan kek

air panas dan ABC,,, ramai yang Q

nasi goreng, mee goreng, ayam goreng pun ada jugak,, tak sempat nak snap,,, kitchen dok menopap,,, bubur kacang merah pun ada gak...

tertinggal pulak gambar ni,, model air dan buah,, hahahaha

kitorang dok meja no. 90.. bayang kan betapa ramai nyer orang 

da siap-siap makan,, acara kemuncak pembahagian hadiah untuk besday belated boys,, tarikh lahir abang 21.11 tarikh lahir abah 25.11,,, tak sempat nak celebrate sebab bizi persiapan wedding Cia aritu,,, ok,,, abah dan abang terima la hadiah yang tak seberapa dari kami semua,,, ape pun suprise kami orang menjadi,, abah dan abang memang terkejut,, huhu...

 wallet Bonia untuk abah

ape ni Cin?

ipod nano untuk abang,,, muka terkejut sebab dapat hadiah jugak,,, hahahahaha

bertambah gembira bila isteri nya bagi hadiah gak,,, tu jam tangan tu,,, untung la badan yekkk

ni hadiah untuk diri sendiri... kami yang JELITA,, ahaksss.. **jangan muntah !!!


 yeeaahhh,,, permulaan 2013 yang ceria...

so far so good,, hihi,, makanan kat sini bole la,, nak kata sedap sangat tu tak la tapi just nice... Pearl cakap makan kat Hotel New York lagi best,, lagi banyak pilihan,,, betul la Pearl.. nanti i cuba cari lagi voucher murah² macam ni yek,,,

  manja nyer muka i.... ahaksss

'Johan'  ku yang bz dengan tab nyer...


da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...