Rabu, 23 Januari 2013

.:: Makanan | Random Photos ::.

lama tak wat entry pasal masakan air mata tangan aku ni,, sejak² ni macam malas nak masak sangat,, sejak² sebelum dengan selepas wedding cia,, banyak masa makan kat luar, baik dengan mak abah, baik dengan MRK sendiri.. belanja dapur rasa da 2 bulan tak pegi Tesco... tetiba rindu kat Tesco,, hukhuk

minggu lepas macam terajin sangat masak dan snap pic lauk pauk... motif? nak tunjuk set pinggan mangkuk yang baru kuar dari kotak,, hahaha... lama da beli tapi sayang nak pakai,, ermmm tak guna la beli,, hihihi... aku beli set Rosetta,, corelle dan corningware,, bunga yang sama... jom la tengok pinggan mangkuk ku dan lauk pauk ku,, huhuhuhu

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.



perkakas perang

1 hari 2 lauk,, ayam/ikan/daging + sayur 

ayam asam pedas

taugeh goreng+udang 

ayam cili api+bendi+cekur

bendi goreng

ikan sambal.. kering jek

kobis lemak,, pucat jek

mee goreng,, 

orang kata lauk tak sedap tapi pinggan cantik semua jadi ok kan,, orang kata la,, hahaha,, aku tanyer MRK senang je dia jawab,, " orang da masak kita makan je la,," sikit pun dia tapi puji i punyer pinggan.. gggrrrrr,,, memang tau MRK ni... huh! 

ok, kalau ada sesape yang nak order set vision @ corelle @ corning ware @ pyrex bole pm @ msg @ wasap i ok,,, 0137551574


da da ~~


**arini gaji+bonus,, jom setelkan hutang,, hihihi


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...