Isnin, 14 Januari 2013

.:: Majlis Perkahwinan Lia & Irwan | Part 3 ::.


pagi ahad 30.12.2012,, hari kemuncak untuk Lia dan Irwan,, pagi tu hujan renyai² bahasa jawa, da tu karen tak de dari jam 3 pagi,, memang lena la tido kan,, sib baik tak kesiangan,, hahaha,, aku dengan MRK tido dalam kete,, saje nak privacy,, *pitam*... hahaha... 

majlis start kol 11 pagi,, alhamdulillah kol 10 pagi karen da ada,, tu pun lepas 2x buat aduan... ape pun tahniah la orang² TNB, ari ahad pun kena keje,, kekekeke... sebelum nak ke jam 11 pagi tu, macam² ragam persiapan terakhir kami sedara mara/orang blok buat,, semua berusaha untuk menghasilkan sesuatu yang berkualiti,,, 


memasing gembira da dapat duit kendarat,, ape lagi,,keje terus,,,, hihihi
duit nyer waner ape....???

acara memasang bunga manggar oleh Sani dan diperhatikan oleh Ajam, Emerald dan Irfan

model terlampau bunga manggar --> paman konteng

oitt,, sarapan ke?

lepas sarapan acara J-robik versi suami isteri,, hahaha

tak mandi tak ape, kita sumbang suara jap ea,, hahaha

pengantin in making

tu dia.... orang dapur,,,

kacau, kacau, kacau

the menu's

the drink's... hihihi

the udang's

the telur puyuh and bunga dalam sangkar,,


cake

the brother's

tetamu da mula ramai



she's ready


kengkawan abang,,

abah dengan bos Lia, Dr Zainal dan En J

kawan² Lia dari Putrajaya,, 



MRK lentik depan, aku lentik belakang,, hahahahaha

orang kuat mak, padan muka penat,, hahaha

the trio's,, memasing bibir merah,, jelita tak..???? hahaha

lebih kurang jam 1.30 pm pengantin lelaki da ready dengan kompang,, memang kitorg plan sanding cepat.. senang, kesian kat pengiring pengantin dan kengkawan Lia,, mana yang jauh dapat tengok pengantin sanding da bole balik,, lagi pun kompang memang kitorg punyer,, kol 10 am nak sanding pun tak pe kan,, hahaha


haaa,,, pagar da ready... nak duit tol, nak duit tol, nak duit tol !!!


adik iwan - Zul & MRK

masa untuk silat,, ramai gak yang dok silat pengantin time tu, 5 orang rasa nyer.. jenuh kompang boy nak berkompang,, nasib baik la aritu panas pun tak berapa nak terik,, sedang² elok jek..

tak tau sape orang ni

wak nen

budak kompang

kengkawan Lia

paman jana

suami saya,,, hihihi


ehhh,, berlawan pulak si MRK dengan wak nen ni

kitorang semua ada suprise tau untuk pengantin lepas dari diorang bersilat ni,, sajek suka² berZAPIN,,, haha,, ye la sepupu sorang tu cikgu zapin, sepupu yang 3 orang tu sekolah seni JB,, harus la kena berzapin,, aku pun zapin sekali,, tapi hujung² jek amik step asas zapin pekajang,,, nak upload video asik failed jek.. saje,, nanti kalau bole aku post ea,, ni tengok gambar je la yek,,,





  eeewwwaahhh....

dapat aku lepas gian berzapin,, last zapin time wedding abang dulu,, 9 tahun lepas,,, huhu

ok da,,, sambung citer lagi... 


tol lagi


boss Lia, Dr Zainal

abah request nak gambar

tu je gambar sanding Lia yang sempat aku snap, gambar makan damai ke potong kek pun ada sikit² jek... tak menang tangan,, nak tolong mak, nak layan pengiring pengantin,, nak control cun,, eahhhhhh... hahaha... dengan panas....uuuuiiii,,, penat aku ke sana ke sini sampai tak pakai sipo,, hahaha


terima kasih,, ~

makan ye cik Ton,,, 


my best friend,, Jun,, lepas ni turn awak pulak yek,, jangan lupe jemput kami,, hihi

ait, tukar dress pulak? bajet sangat,, hahaha

posing tetap posing ok,, hahaha

tak gemok jugak la aku ni,, nampak tak pinggang i yang ramping tu,, kekekeke

dalam kol 4 petang gitu baru kami dapat bergambar dengan pengantin,, macam biasa la, kitorang semua memang giler kamera,, posing, sampai tak nampak pengantin...



posing wajib kami... !!!


ladiessss

free style

ok... posing lagiiiiii...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

kali ni Lia pakai baju masa sanding balik,,,, 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.



tak cukup korum,, kaisah tido

our new family

yesss, pengantin tenggelam,, kami yang timbul,, hahahaha

ok,, gambar dengan sedara mara pulak,, team wanita

team lelaki...


gabungan lelaki dan wanita..

yeaaahhhh,,, 

oi,, ko nak lari mana tu..? barang bukti banyak tu,, hahahaha

majlis da abis, santai-santai dengan memasing punye kerenah...



 tQ pada Ekin coz jahit kan baju kitorang,, baju lelaki, baju pompuan dan baju budak-budak,,, sangat puas hati,,, nanti nak anto lagi yek,, hihihi

cantik kan kami dengan baju kami,, **over,, lariii ~

bibik-bibik dengan paman-paman semua release penat dengan nyanyi karaoke beramai-ramai...

terima kasih pada semua yang terlibat dalam menjayakan majlis ini... maaf dari kami sekeluarga jika ada sebarang kesulitan sengaja atau tidak,,, kalau uolss semua tak de maka tak jadi la majlis semeriah ini... hanya Tuhan yang dapat membalas jasa baik anda-anda semua,,



tak abis lagi tau, ada 1 lagi entry,, bertandang ke Kuantan,, tungguuuuuuu... peace yaaaaawwwww ~~


da da ~~

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

best and meriah

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...