Rabu, 9 Januari 2013

.:: Majlis Perkahwinan Lia & Irwan | Part 2 ::.


macam good² je kan ada part 1, part 2,, eh biasa la,,, kata blog fofuler,, ahakss,, **muntah, pengsan** ok, ni cerita sambungan dari persediaan dan pernikahan Lia dengan Irwan Syah Alam.. 

da menjadi adat orang Johor kan, majlis berinai disebelah malam selepas majlis pernikahan.. motif?? den pun tak tau... masa aku dulu sebab nak direnjis² dipilis dengan air mawar la, beras kunyit la,,, lepas tu pengantin pompuan akan bertukar² baju.. nak baju ape? cina, india, jepun, kadazan, dayak,, semua ada,,, hahaha,, pengantin lelaki sila tengok sahaja ok,,, kekeke... tapi Lia xde salin² baju kata nyer.. takde bajet la tu,, uuppssss


warne hijau emerald menjadi pilihan Lia untuk malam berinai.. cantik gak kaler ni... tetiba tersuka pulak nak buat untuk baju raya nanti,, issshh, baju raya da beli pulokkkkksss,, cchhoooyyyyy


team kompang khas di bawa dari Taman Teratai, JB di bawah naungan sepupu kitorang... team kompang yang sama masa wedding aku dulu,, tapi ahli nyer saje da bertukar.. transport, tempat tidur, makan semua kami da sediakan,,, balun jangan tak balun ok... hihihi

pengiring pengantin lelaki

ok,, aku telah melantik diri sendiri untuk jadi cikgu menepung tawar,,, giler tak suke,, huhu

embah kami..

oh ye, pengapit yang pompuan tu member Lia,, Ude nama nyer,,, single lagi mingle,, kot la,, hihihi

abah pulak,,,

sudah tentu mak

adik ipar abah, wak nen @ tukang masak,, siap berapron bagai,, huhu

sepupu abah dari Felda Aping Timur,, wak selamat @ wak kunyit

adik abah no. 4, paman gadik

adik abah yang bungso,, Bik Senah

abang kami yang sorang je dalam dunia,, peminat tegar iPhone,,, panoramaaaaaaa

wakil orang blok,, cik sarina @ tante

family irwan



semua da gambar,, turn kami anak beranak pulak la,, kitorang ni memang giler camera,,, posing,, posing !!! hahaha

family kami,, kali ni cukup,,semua ada,,,

free style..


sayang awak !!! muuaaahhh






jelita tak...? ahaaakkksss

adik beradik seibu sebapa



sepupu sepapat

acara posing² la,,,



da siap posing memasing kelaparan,,,



selesai da majlis berinai,,, menanti kehadiran hari esok yang pasti akan menggamit seribu memori,, dapat jumpa kawan², sedara mara,, dapat joget reramai,,, eh eh... nak tau kena tunggu entry seterus nya yek,,,

da da ~~

2 ulasan:

zack berkata...

nape baju mrk x sama erin???

Faiza Erina Rahmat berkata...

zack - tu la,, ada baju biru tapi lupe nak bawak,, eh, tapi sama dengan pak mertua kan,, hihii

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...