Isnin, 7 Januari 2013

.:: Majlis Perkahwinan Lia & Irwan | Part 1 ::.

Lia, adik aku da kawin da dia,, baru je tunang aritu kan (part 1 & part 2)... bile? nikah 29.12.2012, sanding 30.12.2012,, nampak mudah tapi hakikat nyer,, P E N A T !!! errmmm,, tak pe la bukan selalu 3x jek,,, tapi baru 2x,,, tak faham kan korang,,, fikir la sendirik,, hahahaha

tema carca merba,,, tak de speksifik kaler untuk family kami,,, time aku dulu pun sama,, asal bole je,, jalan,, hihi,, jadi, cerita bermula dari hari Jumaat hingga Ahad,,, 

pada suatu hari .............................

PERSIAPAN (JUMAAT 28.12.2012)

nasib baik sepupu sepapat ramai, bole la diorang tolong setel kan doorgift untuk tetamu dan sedara mara nanti... dan diorang pun bagus,,, memberikan kerjasama 110%,,, termasuk la anak² buah yang 3 orang tu,,, 





untuk di dapur, orang blok rewang untuk sediakan makanan untuk hari Sabtu,, sebab Sabtu da rewang besar untuk majlis hari Ahad... orang blok kompom² la memang 100% mencurah kan keringat diorang,, thanks to all makcik² dan pakcik²...




sebelah malam, seisi memasang pelamin,, Lia nak pelamin dalam uma,, watever,,, yang penting cantik,, hahaha,, untuk pelamin dia amik andam Abby,, pelamin, tempat makan damai dan bilik sahaja,, make up dia bawak member dia dari KL... aku, adik dan kakak ipo,, mak tugaskan untuk masak sarapan pagi, tengahari dan malam,,,



seisi memakai inai

PERNIKAHAN (SABTU 29.12.2012)

sedara mara pun da ramai yang datang,, rewang pun da makin meriah,,, dijadualkan majlis nikah jam 3 petang,, so masing² da ada tugas untuk menyiapkan makanan untuk makan tengahari dan majlis nikah...














    













da selesai khatam Quran, baru la bole seisi bergambar,,, tak best sebab MRK takde, dia otw dari JB,, iissshhh... 





 ko kenapa Ucu..?

  family abang

   abah, irwan, abang.. MRK je tak de,, hukhuk


 


 sepupu sepapat...

nak citer sikit,, muka Lia time nikah ni sedara mara cakap macam Shila Hamzah,, ye ke...? kot la sikit,, Shila Lam Alip Hamzah Ya,, hahahaha... cukup untuk cerita ni,,, ada lagi tapi kena tunggu entry seterusnya,,,

da da ~~


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...