Ahad, 13 Januari 2013

.:: Bowling Jabatan 2013 ::.


yeeaahhh,, jabatan buat tournament bowling lagi,,, aku memang suka main bowling tapi tak la terror sangat main pun,, main suka-suka je la,, tahun lepas buat kat Dangan City Mall, tahun ni tukar angin sikit,, buat kat Ampang Superbowl, Leisure Mall..

kali ni aku tak terlibat dalam persediaan @ tempahan hadiah ke tempah lane ke,,sebab aku bukan lagi AJK Biro Sukan kelab... tapi aku AJK Biro Kebajikan,, ehhh tercakap pulak,, hahaha... eh, aku ada tolong gak la ,,  aku ada buat tagging untuk hamper..

dapat salah 1 pun jadi la kan,,, hihihi

seperti yang dirancang, hari Sabtu 12.1.2013 hari dan tarikh dipilih,,, bayaran RM20 aku da setel kan da kat opis... aiseymen, aku datang lambat sikit,, datang-datang terus baling,, hahaha...

1st time ni aku main bowling kat sini.. nebes,, hahahaha

kena pakai..

cantik kasut kat sini

 tengok hadiah dulu,, amik mood la konon,, nggeee

 pose kejap..

 arini tema biru, tudung biru, kasut biru, jam pun biru,,, 

 ramai gak yang join,, 

 posing pulak ibu mengandung ni,,, hihi

 En Din,, anto wakil jek,,

tengah syok-syok main, tetiba lane kitorang wat hal,, stuck,, da kena tukar lane lain,, iisshh,, hilang fokus,, hihhi

bajet nak ajak MRK, tapi dia da ada plan lain pulak,, ke Kuantan,, emergency jumpa client katanyer,, ntah client ntah aweks,,, hihihi,,, naik motor pulak tu,, kalau la takde tournament ni da tentu aku da merempit dengan MRK,, mesti syok kan layan corner kat Mersing tu,, wwweeeenggggg ~

hati-hati sayang,,,
**jaket tu aku beli kat jakarta

game kali ni aku tak banyak snap gambar,, sebab photographer jabatan ada,, so, kompom-kompom la entry  kali ni gambar tuan tanah sajek.. 

E= Erin ... 1st score.. tak penah aku dapat score banyak ni

2nd score,, turun sikit

 3rd score,, lagi turun,, tangan dengan kaki da sakit

kira-kira jam 1.30 pm semua da siap baling, agak lambat sebab banyak lane stuck,, termasuk la lane aku.. da siap semua, da pulang kasut, semua berkumpul untuk acara kemuncak,, penyampaian hadiah.. 

Adda tengah cari pemenang

boss datang anak beranak,, 

eh, tak sangka dapat no. 1 untuk kategori wanita, alhamdulillah,,, total score 362

 eh,, dapat lagi.. best scored = 139,, hihihi,, macam kelako jek.. sekali lagi alhamdulillah,,

hihi, selesai sudah salah 1 program yang AJK Kelab rancangkan,, program kali ni manis bagi aku,, dapat 2 hadiah sekaligus,, aku main bukan nak tunjuk terror, mungkin nasib,, ape pun alhamdulillah,, insyaAllah tahun depan aku akan join lagi walaupun aku bukan AJK kelab,, eh eh eh,, hahahaha

bertambah koleksiku..

balik uma MRK takde kan, amik mood kemas uma atas bawah, kemas kabinet dapur, sampai lupe nak makan,, mula kol 6 - 11 malam,, hujung-hujung order mee hoo tomyam ayam kat restoran belakang uma... tangan n jari belah kanan da sakit da ni,, haaaaaa,,, gara-gara bowling,,, tak suke ~~~

kalau la serai tu bole makan,,,,, memang licin

** MRK wasap cakap congrate,,, hatiku lagi bebunga-bunga..

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...