Jumaat, 14 Disember 2012

.:: Western Meal @ Nelayan Cafe, Hotel Selesa ::.


hampir terlupa dengan voucher ni,, due date 15.12.2012,,, nasib baik call petang malam da bole datang makan,,, takde la spesial sangat makanan nyer tapi kat hotel kan,, 

lupe la pulak bape ringgit aku beli kupon ni,, ermmm.. malas la nak ingat,,, datang hotel bawak voucher duduk makan lagi syokkkk,,, hikhik.. eh eh,, kat pic bawah ni ada tulis la RM32 untuk 2 orang,, ssoorriiiii ~


untuk Nelayan Cafe ni kena naik tingkat 11,, bukan naik tangga,, ada lift ok,, naik tangga mau banjir ketiak kooo,, hihi


nelayan releven betul dengan bot kan,, 
**aii, buat keje ada kaitan dengan nelayan, makan pun nk ada kaitan ker??**

 hiiii,,, makan² kali ni celebrate berdua sempena untuk hari bahagia kami di sepanjang tahun 2012,, 
B A H A G I A

appetiser = kentang goreng dan roti bakar

 golden chicken chop, aku punyer

 grilled chicken chop, MRK punyer

satu je tak best,, takde mayonis langsung nak makan chicken chop tu,, mintak tapi memang takde dalam pakej,, siot jek,, errmmm bedal je la dengan sos cili yang hadooo tu,,, da setel makan yang chop-chop tu,, jom makan desert pulak,, yyummyyy

 kuih sagu

 puding caramel


 baki yang tidak larat nak di abiskan,, sorriii

siap makan kitorang tak terus balik.. sebelah cafe tu rupe nyer ada swimming pool,, MRK ni memang pantang dengan swimming pool,, mesti nak tengok,, lagi pun dulu MRK dengan kengkawan dia penah terjun junam kat pool hotel selesa ni,, mengimbau zaman dulu kala la tu,,


da, da,, tak yah kenang²,, jom balik


tunggu lift sat...

so far makanan kat sini ok la,, banyak pun banyak tu yang sampai tak dan nak abiskan,, ok,, ahad ni nak makan lagi kat sini tapi versi beramai-ramai... mesti seronok,, kalau ramai beronok-ronok la nanti,,, kekekeke

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...