Selasa, 4 Disember 2012

.:: Tasconi's Pizza, Bukit Indah ::.


da lama tak makan-makan guna voucher kan,, ye la da lama tak de offer makanan,, bila da ada,, bukan main banyak sekali aku beli,, hihi

kali ni makan pizza,, baru dengar nama nyer,, rasa kom pom la tak pernah,, sebab tu beli... untuk 2 orang RM16,,, pizza large kooo... tapi tak de,, errmmm

pizza dengan cheese bread jek,, air tak dek,, tak perasan,, da beli nk buat caner,, bawak air dari uma lorrrr,, hihi

oleh kerana tak pernah makan,, so sajes dari waiter tasconi,, BBQ chicken sedap kata nyer,, kami ok jek,, dok boring-boring, MRK layan game, aku layan perasaan la,, tetiba macam berkenan kat lampu tasconi ni,, secepat kilat aku request kt MRK,,, pesan MRK,, amik gambar,, nanti nak cari senang,, huhu


ooo,, yeeaaahhh,, pizza da sampai... maaakk aaiii,, punyer beso gabak... dengan roti nyer yang banyak,, ha,, semput nak abiskan.. kak,, oo kak,, ada plastik tak,,,? huhu


untuk flavour yang kami pilih tu memang sedap,, x nyesal pilih,, topping nyer penuh,, gigit rasa ayam, gigit rasa ayam,, errmmm,, banyak nyer ayam...hahaha **ketawa jahat**

ok, pada korang yang kat JB yang da terliur dengan cerita aku ni, bole jek korang terjah restoran tasconi's pizza ni,, senang jek,, kedai nyer sederet dengan McD bukit indah (depan jusco) dan sederet jugak dengan Public Bank,, ala,,, korang cari guna GPS la,, ni alamat nyer..

Taconi's Pizza
No. 97, Jalan Indah 15/2
Taman Bukit Indah
81200 Johor Bahru


selamat mencuba,, 

da da ~~






Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...