Isnin, 10 Disember 2012

.:: Sepupu Kahwin @ Kluang | Wedding Razi ::.

cuti sekolah = kerja kawin,, kan kan... kalau bole dari isnin sampai ahad nak wat majlis,, pak kal je keje kan,, ngggeee... eleh cakap orang, dulu aku kawin pun wat time cuti sekolah,, hihi,, DULU..? macam da lama jek,, 

kali ni sepupu belah mak pulak kawin,, sebaya Lya,, tapi lelaki,, cikgu gitu,, hihi,, sampai da seru kan,, so ape lagi,, kompang laaa,,

macam biasa la, gambar banyak giler nak di kongsi tapi mulai sekarang da tak nak upload gambar bebanyk,, sebab nanti kuota cepat penuh,, menjajo nak selesai kan maksalah,, huhu,, jom tengok gambo,, hihi


 yea yea perantin, tema pepel koooo

macam biasa la MRK mesti tunjuk skil bersilat,,,


nampak gemok sebab baju ni besO... iissshhh !!!

ala.. tak best la kan gambo kecik,, tak puas nk nengok,, beso lagi best,,,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

haaa!!!

bukan hi-5 tapi IPhone 5.. 

 oi oi, anak² tengok,, hahaha

amboi, banyak nyer dapat berkat,, hahaha

balik tu sempat gak singgah Ayer Hitam,, nak beli barang untuk wedding Lya akhir bulan ni,, selagi tak majlis ade je yang cukup,,

beli sayur lagi best,, 3 plastik RM5.. 

Tahniah buat Razi @ nama manja nyer Aji dan isteri,, da selamat da korang jadi suami isteri,, semoga kekal hingga ke akhir hayat,, Amin~

da da ~


1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...