Khamis, 13 Disember 2012

.:: Outing Wif Siblings MRK | Wedding Topek ::.


mood buat entry pasal kawin kawin,, sebab sekarang musim hujan kawin kawin,, hihihi

cerita agak da basi,, memey pung,, bulan 7 punyer citer,, hahaha,, tertinggal loorrr... aahhh, nak citer gak..

selalu aku citer pasal sedara mara aku kan, kali ni pasal sedara mara MRK pulak,, ok, ni wedding sepupu MRK belah Bak dia,, BAK = ayah, abah, papa, daddy, walid la... dapat orang Sg Danga,, dekat je dengan uma kami,, tapi ada sedikit hal aritu, kitorang sampai lambat,,, sampai² da sanding,, kompang !!!

terus amik port bergambo..

da tu terus amik port makan,, terus duduk kat meja makan damai,, terus makan.. pedulik hape,,, kata sepupu,, huhu



 dapat makan udang,, sedap sangat,, haaaa makan, makan, makan... kekeke

 pose sebelum balik...

lepas majlis kitorang pegi Legoland, saje bawak sepupu MRK.. saje jalan-jalan,, bile lagi kan, time ni la seronok,, dapat borak tanyer tu tanyer ni... dari tak tau sekarang da tau, dari tak rapat sekarang da rapat,, 


ayu dan sopan semua anak dara ni tau,, berbaju kurung ke Legoland,, hikhik

jadi la kan dapat amik gambo kat pintu masuk Legoland ni,,, pegi tak semestinya kena masuk,,, da amik gambo semua,, lepak² sat, terus balik,, eh tak balik,, pegi makan dulu kt Restoran Johan, Taman Perling..

senyum jek si pembayar itu,, hihi

suke, suke aku dapat lepak reramai dengan sedara mara MRK ni,, semua nya open minded,, best la, senang masuk aka giler²,, suke suke jugak kan tapi ada batas nyer,, errmmmm

untuk pengantin kami ucapkan Selamat Pengantin Baru, semoga kekal hingga ke akhir hayat. untuk sepupu sepapat MRK, bile kita nak jumpe lagi,,,??? hihihi

da da ~~






Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...