Jumaat, 7 Disember 2012

.:: Kelengkapan Perang ::.

giler beli barang mahal pastu hutang, pastu tak de interest,, sape tak nak kan,,, da tu tak abis bayo lagi barang da dapat,,, giler tak nak join,, hahahaha,, pastu,, pastu,, pastu,, hihihi

semua nya kebetulan,, kebetulan baik dengan sorang kawan,, ni yang best bila kawan senang, dia tolong kawan yang tak berapa nak senang ni... kalau susah, bukan dia tinggal,, kawan senang tu jugak la tolong,,, **faham dok?** hihi

ok, senang citer, aku baru je order set pinggan mangkuk dengan kawan 1 sekolah dulu,, dia kata main kutu pernama,,, bayaran pertama dapat barang,, hutang bayo 5x... alang² hutang kan, aku terus sambar 3 set... harga sangat berpatutan... nak di banding kan dengan harga kat Langkawi tu memang la jauh beza, tapi nak ke sana dengan tambang, hotel lagi,,, same jek datang nyer... ** aku tak pernah pegi Langkawi **

tu dia,, bersusun atas troli.. termasuk sekali untuk kengkawan kat pejabat

malas nak bebel bebanyak pasal benda ni,, korang da tau kan kegunaan nyer.. ye la korang mesti da lama da pakai.. sekarang ni je aku baru sibuk nak pakai... huhu...

kakak ipor pun beli gak,, da pakai da pun,, dia pun ada story pasal visions tu,, klik sini untuk terjah blog dia... dan yang best,, dia da order lagi 3 set pinggan mangkuk ni,,, fuuyyooooo ~~ oh ye,, sempat jugak dia WhatApps aku cakap yang harga visioin kat Jusco mahal sikit dari harga yang dia beli ni,,, berbaloi? sangat berbaloi okkkkk,, hihihi

tak sabar rasa nyer nak masak guna periuk ni,,, periuk da cantik, kalau masak tak sedap jugak tak tau la kan,, hihihi.. kira ni hadiah besday yang da belated sangat untuk diri sendiri jugak la,, hihi

kalau korang berminat nak tau lebih lanjut pasal benda ni, bole pm/wasap aku.. 013-7551574... 

da da ~~


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...