Sabtu, 8 Disember 2012

.:: Bukan Biasa² ::.




Sepah The Movie,,, kalau kuar MRK kata nak tengok kat wayang,,, haaa,, da kuar da pun, da tengok da pun,, tengok kat wayang murah jek,, GSC Leisure Mall, Taman Pelangi.. tiket RM8 jek,, siap dapat kalendar 2013 lagi,, korang hadooo..? hihi... 

MRK ni memang peminat Sepah,, kalau ada citer sepah, MRK akan record,, pastu setiap hari akan tengok.. berulang² kali tengok pun akan tetap ketawa guling².. 

seronok tengok citer ni sebab setiap lokasi penggambaran tau kat mana.. diorang shooting kat JB kan,, nampak la Angsana, Danga Bay semua.. cerita nya pun simple jek.. kalau korang da tengok the making of STM ni,, kan ada part² yang kelako dia tunjuk kan,, haaa,, part tu je yang kelako kalau tengok full filem, xde yang lain kelako,, sedikit hampa la,, ape pun Shuib memang kelako,, huhu

ok,, ada masa lagi kalau nak g tengok,, tak pun tunggu je la CD 3 10 inggit kat kipmart ke pandan ke ea,, bukan biasa-biasa,,, hihi

da da ~~






Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...