Khamis, 1 November 2012

.:: Redeem Hadiah Birthday di CR ::.


macam biasa, sempena birthday ni Carlo Rino bagi diskaun RM100.. untuk belian barangan yang berharga RM300 ke atas.. kalau diskaun 20% pun lebih untung diskaun birthday ni... korang member CR tak? ada dapat diskaun tak? kalau tak dapat baik g check...

tahun ni tahun ke-2 aku redeem diskaun tu,, kat tempat yang sama,, Carlo Rino Plaza Angsana...tahun lepas handbag, tahun ni,,, handbag lagi la.. bajet nak beli handbag jenama lain,,, tapi raya aritu da beli,, ni beli lagi, ala,, takpe la,, handbag keje da lusuh,, MRK geleng kepala jek,,huhu..

nak cari handbag yang bole jadi sling, bole sangkut kat tangan ala-ala mak datin dan bole sangkut kat bahu,, warne nak yang gelap,,, rezeki agak nyer,, ada dan tinggal 1,,, jom tengok ~

 side depan

side belakang

  dalam warne purple,, cantik

actually kaler nyer bukan hitam tapi dark brown...

time men'try' kat butik,, terlopong minah belakang tu tengok aku,,, huhu

macam briefcase kan,,,

staff CR yang ceria... hihi

beli handbag = motivasi untuk diri sendiri agar lebih kuat bekerja dan menghasilkan kualiti kerja yang baik,, hahahahaha

a'ah,, motivasi la sangat,,, tahun ni je da 2 handbag aku beli,,, belum abis tahun lagi ni,, ada 2 bulan lagi ni.. da la hujung tahun ada YES... iiissshhhh

dapat lagi voucher birthday,,, yeeaahhhh

da da ~


1 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

huhu..kita pon ada berkenan dekat CR tapiiiiiiiiiiii suami kita dah haramkan kita beli kat CR lepas handbag kita masa hantaran haritu melepuh2 terkopek2. sekarang beli kt C&K je.

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...