Jumaat, 30 November 2012

.:: My Olive Reflexology & Foot Care, Danga City Mall ::.

urut kaki ke urut badan ke urut ape jela memang kesukaan MRK,, tak kisah la style thailand ke indonesia ke yang penting time mena urut mesti dia berdengkur.... huhu

hari tu MRK try urut kat My Olive Reflexology kat Danga City Mall... kebetulan hujan so dia pick up aku balik keje nek kete,, kalau tak mau lencun balik nek motoreyyy,,, 

kedai urut ni kat food court DCM,,, so far ok la urut kt sini.. tenang sambil dengar muzik yang slow,,, romantik gitu,, huhu... MRK offer gak aku urut,, dengan bongkak aku menolak,, hahahaha,,, jual mahal kooo.... oppsss,, no in mood la.... next time ok.. huhu

selain urut, kt sini pun bole buang kulit kaki yang keras kematu tu.. 


syok jek time urut tu kan,, ye la dapat air lagi,, ntah air ape? air teh kot,, ermmm.. semua da dalam harga,, hihihi... lepas urut kaki MRK mintak urut badan,, kira 1/2 jam kaki 1/2 jam badan dengan harga RM45,, ok ke??? ok kot,, 

staff nya pun ok,, sporting, aku snap pic sana sini diorang senyum jek,, masa MRK urut belakang badan tu, staff nyer offer aku duduk dan tengok,, tak nak aku,, bukan nampak muka MRK pun,, pungkok dia je buat hapeeee,, nggeee

pada yang berminat bole la korang try berurut kat sini... dia kata cara urutan kat My Olive Spa ni cara Vietnam,, tak cuba tak tau kan,,, 

dan dan jadi ahli,,

da da ~~





Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...