Khamis, 15 November 2012

.:: Inno Cafe Seafood Restoran, Larkin Perdana ::.

aritu SyafiQ dengan Aina, kawan MRK datang dari Singapore,, saje je jalan² katanya.. window shopping... so, kitorang pun pick mereka berdua kat JB Central terus pegi KSL,,, errmmm,, kat KSL MRK n SyafiQ sibuk survey Oakley baru,, memasing nak beli kata nyer,,, ape pun nice la Holbrook,, macam berkenan la pulaksss..

lepas puas try test Oakley tu,, memasing kelaparan,, moh la ke Larkin Perdana, 1 restoran baru bukak,,  restoran kawan MRK,, kebetulan nya jugak kat restoran ni jugak la MRK bukak stall syisya,,, Arab Street Syisya... sudi-sudi la mampir ~



menu set sekali dengan juice


menu banyak,, goreng-goreng ada,, masakan thai pun ada,, order jek,, malam tu kitaorang order set siap dengan air juice,,, yummyyyyyy ~


fresh oren

 


sampai pening kepala main game Gun & Glory,, yesss sir..!!!

 kailan ikan masin

daging merah

telur dadar

sup campur

siakap 3 rasa,, mendongak sekali kepala ikan ni,, bongkak! hahaha

jom makan,,, no diet for us,, hahaha

so far makanan kat sini sedap jugak... ok la, ada rasa... sape yang nak try bole datang restoran ni.. nampak je restoran osman larkin perdana,,, korang tengok sebelah kanan,, pasti nampak restoran kaler hijau,, tu la kedai nyer,, lagi 1 restoran ni punyer wifi laju giler,, hihi

last but not least,, aku nak promo sikit syisya MRK,,, hihihi,, jom like fb Arab Street Shisha Larkin...


adik MRK, Hanafi si penjaga stall,, keje betul-betul.. !!! huhu

selamat mencuba,, da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...