Isnin, 19 November 2012

.:: I'm Pink | Baskin Robbins ::.


aku bukan peminat yang terlampau untuk warne pink @ merah jambu... tapi aku ada gak baju warne pink tu,, huhu.. mesti korang semua da tau yang Baskin Robbins ada menawarkan diskaun pada setiap hari rabu untuk sesape saje yang ada item warne pink,, tunjuk kat kaunter dapat eskrim murah,,, ye ke murah? jom kita tengok ~

sebenar nya tak de la nak sangat makan BR ni, kebetulan nya masa outstation ke Batu Pahat dan Kluang aritu, aku dengan team keje nak sangat makan putu bambu juriah kat ayer hitam tu,, sesampai je situ, putu bambu nyer abis,, sungguh kecewa,, telan ayer hitam luir je la... da tu dengan rasa hampa singgah RnR Machap,, tup tup ternampak BR,,, kebetulan lagi sekali hari rabu,, ermm,, memasing dok mencari la item yang ada kaler pink,,, huhu

sasaran BR RnR Machap,, mengah ni baru lepas naik tangga

double scoop hanya untuk RM7.50** tak termasuk tax yek,, kan ada bintang tu

 tunjuk la ape saje yang ada warne pink,, 


yeaahhh,,, aritu aku memang pink,, dot dot lagi ko, hahaha

Hafiz, Zati dan Sham --- keluar semua pensil, spender stapler pink,, huhu

dan kebetulan ari kitorang tu 31 Oktober, so ada lagi promosi 31%...


promosi untuk 3 kotak tu saje,, kecik, sederhana kecik, beso,, ermmm,, tak la kot,,, tak mampu abis duit pulak nanti.. huhu,, 

so, kitorang amik keputusan beli yang double scoop tu jek,, jom pilih flavour




part ni yang best,,, FREE rasa FREE sudu,, huhu



topping

ini la flavour pilihan kami


nyum nyum,, tak sampai beberapa minit je da selesai eskrim ni,, sangat sedap tak macam eskrim malaysia tu,, huhu

lepas ni ari rabu je aku nak pakai pink,,, pastu nak pegi CS makan BR,, sape nak ikut? jom.. pegi sesama, bayo lain² tau,,

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...