Jumaat, 2 November 2012

.:: Celebrate Birthday | 6 Corner, Senibong ::.


tahun ni seronok sebab celebrate birthday cukup korum, adik beradik semua ada,, eh, terlebih pulak,, sebab ada bakal suami dan mertua Cia... seronok sudah pasti, makan pun sudah la tentu.. 

bajet nak makan kat Permata Seafood tapi tutup,, hampa giler sebab menu dia yang stim nyonya dengan udang mayonis tu awesome,, sedap giler... last² makan kat 6 Corner jek,, bole la..

janji kol 8 malam tapi aku lambat banyak,, singgah isi minyak dulu, trafik light lagi,, errmm sesampai je diorang semua tengah membaham,,, huhu 



 masing² fokus makan,, 


  di datang kan jauh dari Putrajaya,, naik belon yek,, tau la keje MAS,, weeekkk


 jangan tunggu lagi,, jom makan..

 aku masih makan lagi, hahaha.. MRK dok melayan anak buah main app Zello

 ape saje si Kakak Pearl ni,,



 kek, kakak ipo sponser... hadiah sape sponser?



da siap makan semua, masa untuk tiup lilin,,, bulan Oktober ni birthday aku dengan Mak.. so, kek pun share

tQ sponser..!!!

 pasang lilin dulu,, 

 kaisah da ready da,,,

 beriya tiup

 birthday sape ni,, huhuhu



 ehhh,, ada acara bagi hadiah,, aku dapat hadiah dari adik² ku,, macam tak caye jek,, hahaha..

hohoho,, terima kasih Cia dan Sicin

 mak pun bagi hadiah jugak... alololololooooo

terima kasih Kak Ti...

 ni hadiah untuk mak pulak,,, dari Cia dan Sicin

 hot from oven,, JPO mari

 ko da gemok Cin !!! hahahaha

 tetiba kakak Pearl datang suap kek kat nenek,, 

 yeaahh,, turn suami isteri berkasih sayang pulakksss


 untuk awak jugak... !!!


 abah suap mak pulak


rambut serabai, mulut comot,, ntah ape ape jek

 atas permintaan si kecil ni, jangan habis kan kek... tengok muka dia,, muka marah

 ok,, kek ni adik bawak balik ea

 gambar kenang²an

 hadiah nenek dia yang bawak

 oi,, beso kete ko Cia, kilat lagik

aaaahhh,, kete aku lagi beso,, hahahaha

selesai da celebrate birthday + gathering... seronok sudah pasti... terima kasih pada suami mak abah abang kakak ipar anak sedara bakal ipar dan mertua atas makan² dan hadiah,,, tahun depan nak lagi...hahaha

lepas ni akan ada gathering lagi tapi time tu Cia kat atas pelamin dan masing² dengan tugas masing²,,, eee, kejap je masa berlalu,, 

tak suke, tak suke, tak suke !!!

da da ~

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

erin bakal adik ipar hang pilot ka?kete baru tu adik hang

faiza erina berkata...

ntah, x tau pulak keje ape kat MAS tu,,,

aah tu kete baru adik aku,, kete macam transformers jek aku tengok,, hahaha

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...