Isnin, 12 November 2012

.:: Anjung Selera Pak Hamid, Melaka ::.


oleh kerana kelaparan selepas berhujan masa tengok motogp aritu,,otw balik tu MRK terus exit tol ayer keroh cari kedai makan... hujung² medan selera ayer keroh yang dipilih... aku da mamai² nak tido,, ermm,, layan kan jek.. ** tapi mmg lapo pun**


 kopi O, limau suam

macam biasa makanan yang akan kami order same jek.. malas nak order yang bukan²,, takut tak sedap... tapi berdasarkan offer dari tuan kedai, dia cakap masakan nyer ala² thai.. tak cuba tak tau.. jom order ~

 kailan ikan masin

telur dadar

ayam paprik

udang + sotong goreng tepung

 wajib ada,, sup campur tak nak seafood tak nak ayam

 cheff hadooo tengah rasa,, ssrruuppp... sedap! 

 sedap? ape lagi baluuunnnn

  giler kalau tak licin,, hahahaha,, sedap koooo..


seronok makan aritu sambil tengok badminton terbuka denmark.. bergu mesia kalah dapat no. 2,,, makanan pun kena kat tekak kitorang,, double seronok bila dapat lepas diri dari jem kat sepang tu... 

yang tak seronok lepas makan kena drive balik JB,, ngantok yang amat,, tukar drive dengan MRK,, singgah hentian spg renggam tido sat,, ape pun kami selamat sampai uma jam 1230 tghmalam..

da da ~~ 

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...